2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

491 بازدید | 52 پست

چند روز رفته بودیم مسافرت مادرشوهرم از اون ادمای پرو از اونایی ک هر حرفی رو تو رو میزنه و خجالتم نمیکشه ی برادرشوهر دارم ده دوازده سالشه میخاست بیاد ماشین منو شوهرم ما اولین مسافرتمون بود دوس داشتیم دوتایی باشیم شوهرم نذاشت گف برو پیش بابا ب مادرشوهرم بر خوورد لج افتاد با من دیگ هرچی صحبت کردم باهاش باهام صحبت نکرد تو جاده من کمربند نبسته بودم پلیس نگه داشت جریمه کنه شوهرم رف و گف تازه را افتادیم شرمنده ننویس جریمه الان میبنده و اینا خلاصه ننوشت جریمه رو را افتادیم برگردیم شوهرم ماشینو نگه داشت مادرشوهرم ب شوهرم گف ب زنت بگو از این ب بعد بگه قربون شوهر خا.ی.ه‌.م.ا.ل.م برم رد شدیم و رفتیم ی جا نگه داشتیم گفتم واا مامان جون این چ حرفیه خب حواسم نبود حالا ک جریمه هم نکردن این حرفا چیه برگشته میگه پسرم خا.ی.ه.م.ا‌ل.ی نکرده بود ک بخاطر تو کرد گفتم مامان زشته ابن حرفا چرا ناراحتش میکنه بنده خدا فقط گف ننویس تازه راه افتادیم بمن میگه دوس دارم هرچی میخام ب پسرم بگم ب تو چه گمشو خونه بابات کثافت گورتو گم کن عوضی بعد پدرشوهرم ساکتش کرد وسط خیابون دادو بیداد را انداخته بود داشتم زنگ میزدم بابام مستقیم برم خونشون شوهرم نذاشت شوهرم خداییش خوبه خونمونم سواس نمیخام با حرفش زندگیمون خراب شه

ب نظر شما من مقصر بودم؟؟؟ پدرشوهرم میگه مقصری این ب پسرش گفته تو نبابد حرفی بزنی گفتم ب پسرش نگف بمن گف ینی متنفر از مادرشوهرم میاد خونه ما بدون اجازه همه جارو باز میکنه هرچی میخاد برمیداره میگه خونه پسرمه ب هیشکی ربطی نداره خیلی سلیطه و زبون درازه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم اگه خواستی مسافرت بری و اگه مادرشوهرت بود تو نرو

اینجوری اعصابت خراب نمیشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
به نظرم اگه خواستی مسافرت بری و اگه مادرشوهرت بود تو نرو اینجوری اعصابت خراب نمیشه

دقیقا این اولین بارم بود تصمیم گرفتم اخرین بارمم باشه سر هیچی دعوا را انداخت 

سکوت بهترین درمان همین بس چیزی بگی اعصاب خودت خرد میشه راه ندادن بچه از چشم تو دیده سوتفاهم پیش امده ...

اینک ما دوس داریم تنها باشیم امپر بالا زدن داره؟ در صورتی ک ماشین خودشون خالیه چرا باید بیاد پیش ما ما هردوتامون گرماییم شیشه رو میدیم پایین و اگ سرما بخوره مادرشوهرم ولم نمیکنه خب بمونه پیش خودش وقتی جا دارن

عزیزم وقتی شوهرت خوبه نمیخواد بری خونه بابات، و حتی بشون بگی با مادر شوهرت مشکل داری، فقط با شوهرت تا میتونی خوب باش و احترامش کن، وقتی ببینه با هم جورین و هوا همو دارین، میسوزه، با سیاست زنونه کاری کن ک شوهرت پشتت باشه اگه حرفی شد

چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند

خدایی برگاااام

غلط کرده زنیکه هرچی دلش میخاد میگه وقتی میبینی بددهنه اصلا باهاش کلکل نکن و حرفم نزن جز در مواقع ضروری

چیزی میگه بذار خود شوهرت جوابشو بده

خیلی مراقب زندگیت باش ازیناست که قشننگگگ شوهرتو درس میده

یه گوشت در باشه یه گوش دیگه دروازه 

برات مهم نباشه چی میگه اونجوری بیشتر میسوزه😝

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
عزیزم وقتی شوهرت خوبه نمیخواد بری خونه بابات، و حتی بشون بگی با مادر شوهرت مشکل داری، فقط با شوهرت ت ...

شوهرم پشتمه دیروز ب مادرش گف توام ی حرفی میزنه تا استخون میره دیگ حرفات زشته چیکاره این بندا خدا داری ولی مادرشوهرم زندگیمونو زهرمار کرده چ فایدع ای داره