2777
2789
عنوان

عروسی

239 بازدید | 14 پست

سلام دوستان نظراتتون رولطفا بگین

بنظرتون من چیکارکنم  خانواده شوهرم وام ازدواج ۱۰۰ تومنی گرفتن منم گرفتم من باهاش جهیزیه دارم میگیرم اوناهم ۱۰۰ تومن دادن به پسرشون خونه اجاره کنه الان میگن طلا برات نمیگیریم درحالی که قراربود بگیرن  و خرج و مخارجی که باید انجام میدادن  میگن اون ۱۰۰ پول طلا بود دیگه در حالی که طلا ۳۰ تومن بود اون پول اجاره خونه به نام منم که نیس به نام پسرشونه . بعدشم میگن درآمد عروسیتون هم ماله ماست واسه مخارج عروسی من اینو قبول کردم اما بخاطر طلاناراحتم

بت

بنظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چی کنم از حقم بگذرم

میل خودته

اگه میتونی تنش رو تحمل کنی و وایسی بحث کنی و اول زندگی با شوهرت جدل و بحث راه بندازی برا چند گرم طلا ...

منم برام نخریدن، اما شوهرم چند وام گرفت یکیش ۵۰ وام کالا بود گفت برو طلا بگیر قسطشو میدم.

اما من نصف اقساط وام رو میدم هیچکسم نمیدونه.

حرمتم هم دو برابر حفظ شده همیشه هم قدردانه میگه مرسی که درکم می کنی

واقعا اینا بزرگ شماهان مثلا تو این شرایط بد اقتصادی بجای اینک کمک کنن ب دوتا جوون پولی ک تو عروسی جمع میشه هم میخوان بردارن😕

بعدشم واسم و خونه چ ربط ب طلا داره 2تا چیز جداعه وظیفشونه تهیه کنن در حد توانشون

میل خودته اگه میتونی تنش رو تحمل کنی و وایسی بحث کنی و اول زندگی با شوهرت جدل و بحث راه بندازی برا ...

هر کی ی چی میگ😕مامان من میگ ن قبول نکنی الان نگیره بعدا عمرن برات بگیره😕

هر کی ی چی میگ😕مامان من میگ ن قبول نکنی الان نگیره بعدا عمرن برات بگیره😕

میل خودته

این بستگی به شوهرت داره و شناختت ازش

من هر چی مامانم گفت بدون طلا نرو گفتم عیب نداره

برام میخره، حتی بهش هم گفتم اینو

نمیخرید هم برام مهم نبود

این همه طلا ... اصل خودشه برام

میل خودته این بستگی به شوهرت داره و شناختت ازش من هر چی مامانم گفت بدون طلا نرو گفتم عیب نداره بر ...

مارو اینقد سر رسم و رسوم اذیت کردن ک فقط میخوام برم هیچی نمیخوام خستم کردن

واقعا اینا بزرگ شماهان مثلا تو این شرایط بد اقتصادی بجای اینک کمک کنن ب دوتا جوون پولی ک تو عروسی جم ...

والا ازدستشون خسته شدم الان شوهرم میگه اجاره خونه رو بنامت میزنم قبل عروسی بجای طلات

مارو اینقد سر رسم و رسوم اذیت کردن ک فقط میخوام برم هیچی نمیخوام خستم کردن

بخدا منم همین کار رو کردم.

به شوهرمم گفتم رسم و رسوم نمیخوام.

به خدا نه بی حرمت شدم نه توسری خور.

بی دردسر و بی دعوا هم رفتیم سر خونه زندگی مون.

جاری من تا شب عروسی دعوا و دلخوری داشت با شوهرش سر کشتن گوسفند حتی؛

گفت ارج و قربمو میخوام حفظ کنم.

در صورتی که زن و شوهر تا یه هفته جدا میخوابیدن سر بحث رسن و رسوم و دلخوری های دو طرف