2777
2789

من یک دختر بیست و شش ساله ام تا حالا خواستگار نداشتم

چون اجتماعی نبودم خانوادگی گوشه گیریم.اداب معاشرت صفر .

دانشگاه رفتم اما به خدا پخمه تر از من نبود بیشتربه خاطر مادرمه .مادرم فوق العاده زن ساده ای هست  نه به ظاهرش میرسه و نه رابطه ی خوبی با بابام داره بابام هم مرد ساکت و خجالتی و سرد هیچی یاد نگرفتم ازشون

از دور و برم هم چیزی یاد نگرفتم چون همونجور که گفتم اجتماعی نبودم که بخام از کس دیگه ای یاد بگیرم

به جز کلاس ارایشگری جای دیگه ای نمیرم .

خیلی اخلاقم سادست اصلا بلد نیستم با همجنسام درست و حسابی ارتباط برقرار کنم چه برسه مردی رو جذب کنم.

اینا به کنار دارم فکر میکنم عاقبت دختری مثل من چیه؟ تهش چی ؟مثلا پنجاه سالم بشه زندگی ادم چجوریه؟به نظر خودم خیلی بی مزه و یکنواخت بشه اصلا یه زن مثلا شصت ساله مجرد دل خوشیش چیه؟؟!!!

بهم نخندید خواهشا مجرد های سن بالا در اطرافتون دیدید ؟؟زندگیشون و روحیشون چجوریه؟

اصلا کسی اینجا خودش سنش بالا هست و مجرد باشه؟از خودش بگه..

راستی یه چیز دیگه قدم خیلی بلنده نزدیک 180 این خیلی منو محدود میکنه که پسر های زیادی بهم نمیخورند.

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم لاغر هم هستی

درسته؟

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

بروسر کار فعالیتتو بیشتر کن تو فضای مجازی با ادما حرف بزن تو یوتیوب کلی برنامه هست برای اینکه ارتباطات اجتماعیتو قوی تر کنی فن بیان اینا 

یه برنامه برای خودت بریز و بگو من میخوام تغییر کنم زیاد رو خانواده  و گذشته تم  مانوور نده 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

ببین ازدواج کردن هنر نیست ، ولی یه همدم و هم پایه داشتن خیلی خوبه و همینطور حس مادری واقعا شیرینه 

تو سن زیادی نداری فقط هنوز کسی که باید پیدا کنی رو پیدا نکردی یکبار میبینی یه خواستگار میاد با همون یکی ازدواج میکنی قراره نیست پاشنه ی در کنده بشه 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

کاش میشد بشی عروس ما 😂

خیلی دلم میخواد داداشم یه زن قد بلند خوب گیرش بیاد

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

سرکار برو خودت از امروز اجتماعی باش

برو بیرون حتی یه چرخ زدن ساده 

بشین ویدیو های فن بیان نگا کن 

جک بخون 

مدل لباس نگاه کن 

سرکار برو

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

قد ۱۸۰خیلی بلنده 🥺سعی کن اگر نمیتونی بصورت حضوری با کسی مچ شی مجازی انجام بده 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

واو ماشالا قدت ایول😁😁😁خودتو عوض کن تلاش کن منم خیلی خجالتی و گوشه گیر بودمم اونموقعا بهترین پسردورو برم بود اما الان که شیطون شدم اونی که میخوام نیس😂چه بدبختم من عرررر😭

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

عزیزم من ۲۶ سالمه خاستگارم دارم اما فعلا شرایط ازدواج ندارم واصلاهم حس گوشه گیری ندارم خیلی م خوشحالم خودم به تنهایی حال خودمو خوب میکنم اهل دوست ورفیق بازی هم نیستم کلا کتاب میخونم موزیک گوش میدم فیلم میبینم نقاشی میکنم درحال حاضر شغلی هم ندارم اصلام قرارنیست همه ادما ازدواج کنن سن شماهم بالا نیست اصلا مهم کودک درونته که همیشه شاد وخوشحال باشه

🌹❤ عشق فقط یه کلام مادر علیه السلام  ❤🌹
برد سر کار فعالیتتو بیشتر کن تو فضای مجازی با ادما حرف بزن تو یوتیوب کلی برنامه هست برای اینکه ارتبا ...

عزیزم تو یوتیوب چی هست مگه ؟ منظورتون چی بود ؟

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢