2777
2789

بچم آبانیه انشالله 

بنظرتون کدوم اینا بهتره واسه نوزاد کاربردی تره؟سایز ۰تا ۴ماه بخرم بنظرتون ؟

اینم بگم من اهل بیرون رفتن نیستم زیاد .یاتوماشین .یا خونه مامانم میرم. حالا نظربدین کدوم بهتره؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی میخری دو طرف زیپ داشته باشه راحت تنش بره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
هرچی میخری دو طرف زیپ داشته باشه راحت تنش بره

عکس قرسادم ببین

اولی قشنگه

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

یه چیزی ک اول نی نی توش راحت باشه

اولی بنظرم گرم و خوشگله

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها اون اولی جورابداره ولی جورابش جدامیشه

اولی قشنگه

اولی جنس این کاپشنهای شمعیه دومی مخمله

عکس قرسادم ببین

همون سبزرو بخر خوشگلترم هس پایینیه پوشوندنش سخته مبارکش باشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اولی بهتره،ولی چرا نمیزاری توی پتو؟

به نظرم پتو هم واس خودت راحته هم نی‌نی،منم یه قنداق پشمی خریدم با پتوی گلبافت میزارم توی اون،البته جایی نمیرما با ماشین میریم دم در پیاده میشیم..تا ۴۰ روزم ک نمیشه جایی رفت

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
یه چیزی ک اول نی نی توش راحت باشه اولی بنظرم گرم و خوشگله

من میگم اون جنس مخمل نی نی راحتتر نیست؟