2777
2789
عنوان

سونوگرافی اصفهان که عکس و فیلم بده

224 بازدید | 10 پست

سلام مامانا خوبین؟ من برای سونوگرافی ماه هشتم دنبال یه جاییم اجازه بدن عکس و فیلم بگیرم از بچه والا هرچی سونوگرافی رفتم به زود به خودم نشون دادن حالا میخوام یادگاری بمونه جاییو می شناسید داخل اصفهان؟   

یعنی نمیزارن خودتون از روی صفحه نمایش فیلم بگیرین؟

یا دنبال جایی هستی که خودشون میزنن رو سی دی؟

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اگه کسی توی کرمانشاه سراغ داره به منم بگه😢

یعنی نمیزارن خودتون از روی صفحه نمایش فیلم بگیرین؟

یا دنبال جایی هستی که خودشون میزنن رو سی دی؟

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
یعنی نمیزارن خودتون از روی صفحه نمایش فیلم بگیرین؟ یا دنبال جایی هستی که خودشون میزنن رو سی دی؟

نه بابا حتی نمیزارن ببینم نی‌نیمو😢 شوهرم از اول بارداری همش دوست داشت یه بار بچه رو توی مانیتور ببینه نزاشتن

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
نه بابا حتی نمیزارن ببینم نی‌نیمو😢 شوهرم از اول بارداری همش دوست داشت یه بار بچه رو توی مانیتور ببی ...

چقد عجیب🤔😳

واقعا چرا نمیزارن🤔🤔🤔

من هم دیدم هم فیلم گرفتم،یه خانومی ام تو سایت دیدم،اونم فیلم گرفته بود

تازه الان چندساله ک اگ بخوایی برات رو سی دی ام میزنن

چرا برا شماها نمیزارن🤔

برو یه سونو دیگه سوال کن،شاید اینی ک میری پیشش اینجوریه

چقد عجیب🤔😳 واقعا چرا نمیزارن🤔🤔🤔 من هم دیدم هم فیلم گرفتم،یه خانومی ام تو سایت دیدم،اونم فیلم ...

پیش دو نفر متفاوت رفتم نزاشتن، ایندفعه میرم یه جای دیگه

پیش دو نفر متفاوت رفتم نزاشتن، ایندفعه میرم یه جای دیگه

تو شهره ماهم،فقط یه دکتره که میزاره،بابای بچه ام بره داخل

من از دکتره سونو خودم نپرسیدم ولی ب احتمال زیاد چون با لباس راحت میشینه اونجا نزاره،نزاره شوهرم بیاد

ولی اینکه نه میزارن خودت ببینی نه میزارن فیلم بگیری واقعا ظلمه😐🤦🏻‍♀️

اگه ام نشد عب نداره خودتو ناراحت نکن

بزودی ان شاءالله بسلامتی میاد بغلتون یه دل سیر خودشو میبینین

تو شهره ماهم،فقط یه دکتره که میزاره،بابای بچه ام بره داخل من از دکتره سونو خودم نپرسیدم ولی ب اح ...

سلامت باشی عزیزم🥰 آخه فیلمشو داشته باشی خوبه بعداً به خودش نشون بدی بگی نی‌نی بودی اینطوری بودی😍😋🥺

سلامت باشی عزیزم🥰 آخه فیلمشو داشته باشی خوبه بعداً به خودش نشون بدی بگی نی‌نی بودی اینطوری بودی😍😋 ...

اره😅😅😄😄

حالا ان شاءالله جایی ک ایدفعه میری قبول کنه