ساحلي مدیر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 عنوان بيبيچك | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 21 پست سلام اين الان بنظرتون مثبته يا منفي بعد چند دقيقه اين خط دومي افتاده شمام ميبينين،؟؟؟ خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏 1400/07/10 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 مبااارکه، رفتی آزمایش بیا اینجا خبر خوش بمون بده خدا كنه خبري خوش باشه نخوره تو ذوقم بعد سه سال دعا كنين تو رو خدا😭😭😭🙏🙏 خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏
بهار٦٣ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 مباركه عزيزم برا منم دعا كن مطمعن باش مثبته😍😍ان شاالله روزي ما منتظرا ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 مباركه عزيزم برا منم دعا كن مطمعن باش مثبته😍😍ان شاالله روزي ما منتظرا ان شاالله خطش خيلي كم رنگه..ان شاالله بحق ابا عبدالله حسين همه منتظرا دامنشون سبز بشه ،الهي آمين خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏
بهار٦٣ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 ان شاالله خطش خيلي كم رنگه..ان شاالله بحق ابا عبدالله حسين همه منتظرا دامنشون سبز بشه ،الهي آمين نه خوبه مطمعن باس بارداري ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 نه خوبه مطمعن باس بارداري ممنون ك اميدوارم ميكني🙏🌹🌹 خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏
hejran1400 عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1953 مبااارکه، رفتی آزمایش بیا اینجا خبر خوش بمون بده ان شالله که خوش خبر زر میگردی از آزمایشگاه گلم چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند
ساحلي مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 242 ان شالله که خوش خبر زر میگردی از آزمایشگاه گلم ان شاالله خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه صلوات بفرستي 🙏