2777
2789
عنوان

بيبيچك

112 بازدید | 21 پست

سلام اين الان بنظرتون مثبته يا منفي بعد چند دقيقه اين خط دومي افتاده شمام ميبينين،؟؟؟

خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه  صلوات بفرستي 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبته

واقعااااا ،من سه ساله منتظرم الان كاملا شوكم باورم نميشه

خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه  صلوات بفرستي 🙏
مبارکهههه😍😍😍😍😍

نميدونم چرا باررم نميشه

اخه سابقه كيست هم دارم شايد از اون باشه ك مثبته

نميدونم چرا باررم نميشه اخه سابقه كيست هم دارم شايد از اون باشه ك مثبته

فکر نکنم ربطی به کیست داشته باشه😕 بارداری نی‌نی دالی😍

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
وای واییی مباررررکهههههه...چندماه اقدامی؟

نزديك سه ساله

من از مسئول ازمایشگاه پرسیدم گفت ربطی ب کیست نداره

واقعا خدا كنه همينجوري باشه الان اصلا نميتونم احساس خوشحالي كنم اخه ده روزه عقب افتاده پريوديم ،البته ك من پريوديمم نامنظمه

فکر نکنم ربطی به کیست داشته باشه😕 بارداری نی‌نی دالی😍

دعا كنين باردار باشم 😭😭

دعا كنين باردار باشم 😭😭

ان‌شاءالله که بارداری گلی😍 اگه بی‌بی‌چک داری یه دونه دیگه هم الان بزار اگه اونم مثبت شد فردا برو آزمایش خون بده

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
ان‌شاءالله که بارداری گلی😍 اگه بی‌بی‌چک داری یه دونه دیگه هم الان بزار اگه اونم مثبت شد فردا برو آز ...

باشه ممنون عزيزم