2777
2789
عنوان

بيبيچك

112 بازدید | 21 پست

سلام اين الان بنظرتون مثبته يا منفي بعد چند دقيقه اين خط دومي افتاده شمام ميبينين،؟؟؟

خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه  صلوات بفرستي 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته

واقعااااا ،من سه ساله منتظرم الان كاملا شوكم باورم نميشه

خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه  صلوات بفرستي 🙏
مبارکهههه😍😍😍😍😍

نميدونم چرا باررم نميشه

اخه سابقه كيست هم دارم شايد از اون باشه ك مثبته

نميدونم چرا باررم نميشه اخه سابقه كيست هم دارم شايد از اون باشه ك مثبته

فکر نکنم ربطی به کیست داشته باشه😕 بارداری نی‌نی دالی😍

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
وای واییی مباررررکهههههه...چندماه اقدامی؟

نزديك سه ساله

من از مسئول ازمایشگاه پرسیدم گفت ربطی ب کیست نداره

واقعا خدا كنه همينجوري باشه الان اصلا نميتونم احساس خوشحالي كنم اخه ده روزه عقب افتاده پريوديم ،البته ك من پريوديمم نامنظمه

فکر نکنم ربطی به کیست داشته باشه😕 بارداری نی‌نی دالی😍

دعا كنين باردار باشم 😭😭

دعا كنين باردار باشم 😭😭

ان‌شاءالله که بارداری گلی😍 اگه بی‌بی‌چک داری یه دونه دیگه هم الان بزار اگه اونم مثبت شد فردا برو آزمایش خون بده

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
ان‌شاءالله که بارداری گلی😍 اگه بی‌بی‌چک داری یه دونه دیگه هم الان بزار اگه اونم مثبت شد فردا برو آز ...

باشه ممنون عزيزم