2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین گلم هر روغن آرگانی یه خاصیت داره ، مثلا روغن آرگان Pantene جز اون روغن هایی هستش که برای هرنوع مویی مناسبه و به درخشش و تقویت ریشه مو کمک میکنه ، یا ing جز اون دسته هستش که با تحریک ساقه مو به بهبود موخوره خیلی کمک میکنه ، برند های دیگه ای هم مثل دوماسی ، آیس کریم ، لوسمنت ، بل جاردین ، دکسه و.... ویتامین هایی مثل امگا ۶ و امگا ۹ و ویتامین سی و دی رو دارا هستن و به رشد و لخت تر شدن مو کمک میکنن♥️

به جرأت میتونم بگم روغن آرگان یکی از اون چیزایی بود که خیلی تغییر هارو تو زندگی من ایجاد کرد نه فقط از لحاظ خواص و تاثیرش...😉

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
ببین گلم هر روغن آرگانی یه خاصیت داره ، مثلا روغن آرگان Pantene جز اون روغن هایی هستش که برای هرنوع ...

روغن ارگانی که توی روغن گیریا هست خوبه؟؟؟

یعنی خودشون از ارگان روغن میگیرن...

ببین گلم هر روغن آرگانی یه خاصیت داره ، مثلا روغن آرگان Pantene جز اون روغن هایی هستش که برای هرنوع ...

ببخشید شما که تجربه دارین برای مویی که دکلره شده و آسیب دیده کدومشون خوبه ؟

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
روغن ارگانی که توی روغن گیریا هست خوبه؟؟؟ یعنی خودشون از ارگان روغن میگیرن...

نمیدونم عزیزم استفاده نکردم همچین چیزی رو

ولی خب بنظرم تاثیر این صنعتی ها بیشتره چون علاوه بر خود روغن که خیلی چرب هست یه سری مواد آنتی اکسیدان توش هست که به تحریک رشد مو و بهبود ساقه مو کمک میکنه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
ببخشید شما که تجربه دارین برای مویی که دکلره شده و آسیب دیده کدومشون خوبه ؟

عزیزم استفاده تنهایی از روغن آرگان برای شما کافی نیست و اگه یه بهبود کامل تو مدت زمان کم میخواید ، حتما از شامپوی arganoil استفاده کن که حاوی روغن آرگان و موادی هستش که به ساقه و ریشه مو فرصت ترمیم میده

همچنین اگه با دکلره موهات ریخته میتونی از قرص های هیرتامین و کوکونات کلاژن استفاده کنی که مورد تایید انجمن جهانی پوست و مو هستن و تاثیر فوق العاده ای دارن😘

عزیزم استفاده تنهایی از روغن آرگان برای شما کافی نیست و اگه یه بهبود کامل تو مدت زمان کم میخواید ، ح ...

ممنون عزیز موهام همیشه ریزش ذاشتن الان سوختن 

ممنون عزیز موهام همیشه ریزش ذاشتن الان سوختن 

آخی🤕این شامپوعه رو بزن ترزمی هم درکنارش میتونی استفاده کنی عالیه

روغن آرگان و ترزمی منو ب همسرم رسوند😂😂😂♥️

آخی🤕این شامپوعه رو بزن ترزمی هم درکنارش میتونی استفاده کنی عالیه روغن آرگان و ترزمی منو ب همسرم رس ...

امروز روغن آرگان دکسی خریدم خدا کنه اثر داشته باشه 😍