2777
2789
عنوان

همسایمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 62 پست
یه چیزی یاد گرفتیا فقط  حیوان جاش تو خونه آپارتمانی نیس اونجا که ویلایی نیس ۴ دیواری اختیاری ب ...

بازم میگم هرکس نظرش فرق داره هرکی اختیار زندگی خودشو داره خب یکی دوست داره حیوون خونگی داشته باشه یکی از حیوون خونگی بدش میاد و اونو نجس میدونه

از اسمش هم مشخصه دیگه تو خونه نگهداری میشه

حالا شما هم نظرت محترمه ولی نباید برای زندگی دیگران تصمیم گرفت

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

همسایه ما چند وقته یه یک کوچیک آورده.بعضی وقتا می‌بره تو کوچه یا حیاطشون.بعد این سگه تو حیاط یا کوچه پارس میکرد.از اون طرف یه سگ ولگرد گنده صدای اونو شنیده الان نزدیک دو ماهه اومده تو کوچه مون دم در طرف نشسته.البته صاحب خونه از این ولگرده می‌ترسه دیگه سگ خودشونو بیرون نمیارن .الان این ولگرده تو کوچه است بعد دوبار هم دو نفر از کوچه رد میشدن پریده پاشونو گاز گرفته.من خودم با پسرم بیرون بودم برگشتنی به خدا فقط با صلوات پریدم تو خونه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بازم میگم هرکس نظرش فرق داره هرکی اختیار زندگی خودشو داره خب یکی دوست داره حیوون خونگی داشته باشه یک ...

ببخشید من دخالتم میکنم تاجایی که ازارش به کسی نرسه اختیار دست خوده ادمه ولی وقتی صداش یا مثلا بوی یه حیوون بقیه رو اذیت میکنه نباید حقوق همسایه داری رو بزیرپابزاری

زن زندگی آزادی
خانم حامی حیوانات،همممممممه باید ی ذره شعور برای زندگی در جوامع انسانی هم داشته باشن و بفهمن که علاو ...

این دیگه مشکل خودشونه که بدشون میاد به بقیه ربطی نداره

الان کشورای پیشرفته خیلی قبل تر از ما حیوون تو خونه نگه میدارن مگه اونجا جنگله؟؟

ولی میبینی که اونجا اوضاعش خیلی از اینجا بهتره

چون همه سرشون تو‌ زندگی خودشونه و کاری به کار کسی ندارن

شما هم اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن

این نظر توعه اونم نظرش فرق داره مجبور نیست به حرفت گوش بده اره من حامی حیواناتم و به این نتیجه رسید ...

عزیزم به جا و درست حمایت کن از حیوانات

میگه سروصدای زیادی داره و دو روز بدون آب و غذا ولش کردن اونم حیوونی که تازه اومده و به شرایط جدید عادت نداره شمایی که حامی هستی باید اینا رو بهتر بدونی

اگه خوب مراقبت کنی آرومن و باعث آزار دیگران نمیشن

خواهشا نظراتتونو توحلق هم نکنید

اسی معترض نگه داریه و اذیت شده شما فلسفه حیوونا از ادما بهترن میبافی😐

روشن فکری تا کجا آخه

ببخشید من دخالتم میکنم تاجایی که ازارش به کسی نرسه اختیار دست خوده ادمه ولی وقتی صداش یا مثلا بوی یه ...

عزیزم این دیگه به خودشون مربوطه کاری از دست بقیه برنمیاد  

عزیزم به جا و درست حمایت کن از حیوانات میگه سروصدای زیادی داره و دو روز بدون آب و غذا ولش کردن اونم ...

من نظرمو به کسب تحمیل نکردم

من فقط نظرمو گفتم بقیه دارن ریپلای میکنن و دخالت میکنن

من نظرمو به کسب تحمیل نکردم من فقط نظرمو گفتم بقیه دارن ریپلای میکنن و دخالت میکنن

دخالت نیست عزیزم

ریپ زدن و اونام نظرشونو گفتن و تا جایی که خوندم همه یک نظر داشتن و ریپ زدن

دخالت نیست عزیزم  ریپ زدن و اونام نظرشونو گفتن و تا جایی که خوندم همه یک نظر داشتن و ریپ زدن

ولی چون همه نظرشون مثل هم دلیل نمیشه درست باشه

اینجا تبادل نظره منم نظرمو گفتم

نظرات فرق داره من چون نظرم مثل بقیه نیست دلیل نمیشه غلط باشه

ووای نکنه  خودت  کنارمون میشینی ماهم همسایمون. سگ آورده سداش تا آخر خیابور رسیده هیچکی تو خونه نیست دخترم حتا میترسه بره دسشوی فوبیا دا ه از صدایه سوه

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

اگه میتونی بهش غذا بدی خودت حتما اینکارو بکن 

حیوون خونگی با اینکه شیرینه ولی واقعا سخته 

لااقل باید بسپرن به کسی 

طفلی گناه داره  

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ملت فرهنگ ندارن بفهمن جای حیوون تو خونه نیس که

تازه فکر میکنن خیلی بافرهنگن که سگ دارن تو چی فکر کردی

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖