2777
2789
عنوان

همسایمون...

877 بازدید | 62 پست

یه مدته سگ آورده از اون روز آرامش نداریم دو روز رفتن بیرون حیوون بیچاره رو گذاشتن به زنجیر بدون آب و غذا از سر و صدا آرامش نمونده برامون تو این خونه میگه بچم بهش وابسته شده و...همش بهونه میاره 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ملت فرهنگ ندارن بفهمن جای حیوون تو خونه نیس که

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

وای خدا چقو این قضیه مثل قضیه خونه عموم شده اونام یه سگ دارن توخونه  نزدیک 1ساله زندگی براشون نمونده نه مهمونی میره براشون  نه خودشون به خاطر سگه میتونن برن بیرون  همشم توخونه سروصدامیکنه امون همسایه هارو بریدن میگن بهش وابسته شدیم اگه بدیمش به کسی یاولش کنیم میمیره  

زن زندگی آزادی

بجمون وابسته شده یعنی چی؟بهش بگید اگه نمیتونید یهش برسید ساکتش کنید نگه ندارین.

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
وقتی باعث آزار دیگران میشه باید دخالت کرد ، حیوون جاش تو خونه نیست.هم زیستی انسان و حیوان؟

این نظر توعه اونم نظرش فرق داره مجبور نیست به حرفت گوش بده

اره من حامی حیواناتم و به این نتیجه رسیدم حیوانات میتونن خیلی بهتر از انسان ها باشن

حداقل اونا تو کار دیگران دخالت نمیکنن.‌‌.

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
این نظر توعه اونم نظرش فرق داره مجبور نیست به حرفت گوش بده اره من حامی حیواناتم و به این نتیجه رسید ...

وقتی باعث آزار دیگرانه  و نمیتونن ازش مراقبت کنن نباید بیارن ، ریپلای نکن حوصله بحث کردن ندارم

وقتی باعث آزار دیگرانه  و نمیتونن ازش مراقبت کنن نباید بیارن ، ریپلای نکن حوصله بحث کردن ندارم

باعث آزار توعه ن دیگران

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
این نظر توعه اونم نظرش فرق داره مجبور نیست به حرفت گوش بده اره من حامی حیواناتم و به این نتیجه رسید ...

یه چیزی یاد گرفتیا فقط 

حیوان جاش تو خونه آپارتمانی نیس اونجا که ویلایی نیس ۴ دیواری اختیاری باشه  

ربطی به طرفداری حیوانات نداره منم ضد حیوان نیستم اتفاقا دوس دارم ولی هر چیزی جای خودش 

همسایه مادرمم داش صدای همرو دراورده بود نمیشه که اینجور مزاحمت ایجاددکنن برادرشوهرمن داش پدرشوهرم اینا روانی شده بودن برد فروخت 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خانم حامی حیوانات،همممممممه باید ی ذره شعور برای زندگی در جوامع انسانی هم داشته باشن و بفهمن که علاوه بر حییییییوانات نباید انسانهای دیگه رو آزاااااار بدن.وگرنه باید برن توی جنگل یا باغ  وحش زندگی کنن.مگه جنگله که هر کی هر کاری دلش خواست بکنه؟؟؟؟؟

مگه قراره حامی حیوانات باشی بعد بیاری توخونه باهاشون زندگی کنی  همینا هزار جور بیماری وویروس رو انتقال میدن اگه اینجوذب بود که جنگل به چه درد میخورد شیرو پلنگو هم میاوردیم توخونه

زن زندگی آزادی