2777
2789
عنوان

زندگی دریک اتاق خانه مادرشوهر

795 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها خوبید... من ۸ماهه که عروسی کردیم وبامادرشوهرم اینام ویع اتاق برامنه... تموم کارهای خونش وازمن میکشه.. از گردگیری اشپزی جارو ظرف و.... اخر کارم ناراضیه که زندگیم کثیف شده عروس فلانی ای زرنگه وفلان بیسان..هرغذای درست میکنم یامیگ شوره یابی نمک یاخشکه یا فلانه خسته ام کرده دیگ  خودشم همش میناله که مریضم درصورتی که هیچیشم نیست فقط میخوادازمن کاربکشه... به شوهرم میگم خسته شدم بیا جداشیم... میگ من پدرمادرم وول نمیکنم بخاطر تو...۲۷سال زحمتم کشیدن الان ازشون جداشم... بچه هاچکارکنم  چه سیاستی به خرج بدم بلکه این اقای شوهرمنو ببینه وازاینا جداشیم 

سخته

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا مگه عهد قاجاره فک میکردم دوره اینجور زندگیا تموم شده

خب پدر مادرش زحمت اون و کشیدن کاراشون و انجام بده چه ربطی به تو داره دنبال کلفت میگردن دور از جونت

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
از اول نباید قبول میکردی چرا قبول کردی. اصلا چرا همه کاری کردی از اول. 

قبل عروسی بم گفت یه هفته بعد عروسیمون جدامیشیم... الان میگم بهش توقول دادی میگ... خاستم راضی شی عروسس کنیم...... والا من میگفتم زشته من بشینم اون غذا بیاره وفلان بزار کمک حالش شم 

بگو من چطور پدرو مادرم رو ول کردم با تو ازدواج کردم 

میگم خب ولی کوگوش شنوا... ینی ببین الان من سرم توگوشی هستا چنان منو زیر چشمی نگاه میکنه... ینب حاضر نیست دودیقه من بشینم

سخت میگی... بخدا خستم دیگ... دوماه یه پادرد گرفتما بس روپام وکارمیگنم😑🤦🏿‍♀️نمیدونم به چ نقشه ای ا ...

خوب وقتی نمیتونست جدا شه چرا ازدواج یکرد؟

قبل از ازدواج گفته بود تو رو برای کلفتی میخواد؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
قبل عروسی بم گفت یه هفته بعد عروسیمون جدامیشیم... الان میگم بهش توقول دادی میگ... خاستم راضی شی عروس ...

اگه جای تو بودم شوهرم رو جر واجر میکردم 😐😐😐

ما توی بدترین شرایط ممکن رفتیم سر خونه زندگیمون چه گفتنش مفصله. شوهرم نمی‌خواست خونه جدابگیریم میگفت صبر کنیم تا خونه خودمون تکمیل بشه رسواش کردم جدا شدیم. تازه أثاث کشی کرده بودیم میخاست خونه باباش بخوابه. باباش گفت أثاث بردین دیگه باید همونجا بخوابین 😂😂 در نمیشد لامصب

یا خدا مگه عهد قاجاره فک میکردم دوره اینجور زندگیا تموم شده خب پدر مادرش زحمت اون و کشیدن کاراشون و ...

والا همش احساس میکنم خدمت کارم.. ب شوهرم میگم خسته شدم مگ من خدمت کارتونم فلان ننت خستم کرده...  میگ وظیفته 

خوب وقتی نمیتونست جدا شه چرا ازدواج یکرد؟ قبل از ازدواج گفته بود تو رو برای کلفتی میخواد؟

نه نگفته بود گفت یه ماه بعد عروسی جدا میشیم... بخدا ۲۲سالمه انگار ۳۰سالمه پیر شدم دیگ بس این جیگر منو خون کرد وهی نشست گفت ننه دورت بگردم این کار کن اون کار کن

اگه جای تو بودم شوهرم رو جر واجر میکردم 😐😐😐 ما توی بدترین شرایط ممکن رفتیم سر خونه زندگیمون چه گ ...

چقد بهش بگم خودم خسته شدم دیگ... خودشم بعضی رفتارارو ک. میبینه میفهمه ها ک جدابودیم بهتر بود.. یا ننش داره ب من زور میگه ووووولی روخودش نمیاره ک مثلا من پرو بشموتورو خانوادش وایسم