2777
2789
عنوان

مهاجرت به استانبول ترکیه

968 بازدید | 58 پست

سلام 

کسی هست ترکیه زندگی کنه؟ 

برای همسرم ویزای کار جور شده تو یه شرکت بین المللی با حقوق خوب، منم راضی هستم که بریم امتحان کنیم ولی از دو روز پیش که به مامانم گفتیم خیلی ناراحته ، دنیا رو سرش خراب شده همش گریه میکنه 

پسرم ۱.۵ سالش خیلی مامانم بهش وابستس 🥺

تو دلم خالی شده 

موندم چیکار کنم ؟

خونه و ماشینمون رو اینجا مجبور نیستیم بفروشیم ،میریم که بررسی کنیم خوب نباشه راحت برمیگردیم

اعصابم بهم ریخته وقتی میبینم مامانم اینجوری ناراحته ، چیکار کنممممممم؟؟؟

کسی تجربشو داره که رفته باشه استانبول؟ 

بعد ی مدت مامانتم اوکی میشع

برو

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای این موقعیتو از دست نده گلم حتما برووو مامانتم کم کم براش عادی میشه دیگ عادت میکنه

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  

مادرتون هر وقت دلش بخواد تو هر ساعت از شبانه روز میتونه پرواز کنه و بیاد شما رو ببینه 

و بالعکس 

۳ ساعت راهم بیشتر نیست 

برنامه های زندگیتون رو بخاطر وابستگی به اطرافیان عقب نندازین بعدا حسرتش رو میخورین

کانادا ترکیه رو برای زندگی اصلا نمیپسندم به شخصه فقط برای تفریح خوبه برای زندگی اصلا 

وای من عاشق کانادام

خیلی گرونه ولی

بورسیه میدن به دانشجوهای خارجی؟

یک قلب فقط واست میتپه اونم قلب خودتِ🖤✈️< ی دیوونه ی آروم>
کانادا ترکیه رو برای زندگی اصلا نمیپسندم به شخصه فقط برای تفریح خوبه برای زندگی اصلا 

ما هم موقت میریم که بررسی کنیم اصلا اهل دوری و مهاجرت هستیم با نه ، بعد با موقعیت شغلی خودم و همسرم میتونیم ازونجا اقدام کنیم برای جای دیگه