2777
2789
عنوان

عشق لعنتی🙂🖤

278 بازدید | 29 پست

گاهی وقتا باید دستتو بزاری روی قلبت و بگی 

خفه شو لعنتی😭💔

مگه نه؟🙂

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهووووم بعد دکمه ی فکر به طرف رو خاموش کنی و از خستگی سرتو بزاری و واسه عمیشه بخوابی...

هعییی😭کاش اون دکمه بوددد

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
نه آدم برای خودش ارزش قائل نشه برای دیگران هم نمیشه 

پس هنوز اون عشق تلخه رو تجربه نکردی 😅عشقی ک بدونی هیچ وقت بهش نمیرسی 

و نمی تونی بهش بگی...💔

اره به این حال دچارم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
پس هنوز اون عشق تلخه رو تجربه نکردی 😅عشقی ک بدونی هیچ وقت بهش نمیرسی  و نمی تونی بهش بگی...💔

نمیدونم چند سال دارید و عشق رو چطور معنا میکنید 

اما هیچوقت ارزش خودتو پایین نیار 

اگر به اون چیزی که میگی عشق نرسیدی دلیل نمیشه تنها  شما مقصرید 

گاهی روزگار و گاهی میتونه اون شخص کم کاری کرده باشه 

نمیدونم پیر شدم یا چی ، فقط میدونم حوصله سر و کله زدن ندارم ، خیلی راحت صحنه رو ترک میکنم 🙏                        
پس هنوز اون عشق تلخه رو تجربه نکردی 😅عشقی ک بدونی هیچ وقت بهش نمیرسی  و نمی تونی بهش بگی...💔

به هرحال براتون آرزوی موفقیت دارم 🙏

نمیدونم پیر شدم یا چی ، فقط میدونم حوصله سر و کله زدن ندارم ، خیلی راحت صحنه رو ترک میکنم 🙏                        

آره........🖤🖤🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
نمیدونم چند سال دارید و عشق رو چطور معنا میکنید  اما هیچوقت ارزش خودتو پایین نیار  اگر ب ...

اونوقته که باید دستت رو بذاری رو قلبت وبگی بی خیال 

اون لعنتی لیاقتت رو نداشت

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اونوقته که باید دستت رو بذاری رو قلبت وبگی بی خیال  اون لعنتی لیاقتت رو نداشت

این قشنگت تر بود، مرسی 👍

هعیییییییییییییییی 😔یجا ک میمونی بری یا بمونی 

اینکه نمیدونی چیکار کنی که چند سال بعد به خودت نگی ای بابا چه تصمیم اشتباهی گرفتم 

این سخت ترین قسمت زندگیه کاش یجوری معلوم میشد😔

من اینجا دقیقاااااااااااااااااا گیر کردم