2777
2789
عنوان

عشق لعنتی🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست
پس هنوز اون عشق تلخه رو تجربه نکردی 😅عشقی ک بدونی هیچ وقت بهش نمیرسی  و نمی تونی بهش بگی...💔

خیلی تلخه شب و روز و ادم میشه فکر کردن اون طرف که میدونی بهش نمیرسی ولی نمیتونی از عشقت دست بکشی خیلی سخته 

گوگولی مگولییییییییییییییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی اوقلت یه طرفه ست ولی بعضی اوقات دو طرفه که هیچ کدوم نمیتونن بگن 

خب منظور من چیز دیگه ایی بود

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

عزیزدلم کسی ک دوست داشته باشه برات همه کار می‌کنه تا از دستت نده...فقط از همتون میخوام حسرت هیچ کاری رو دل خودتون نزارید...تهش میخواد چی بشه مثلا..انجام بدید نشه بهتر از اینه ک انجام ندید و بعدا پشیمون بشید...کسی هم ک برا خودش ارزش قائله سعی می‌کنه کارایی و انجام بده ک خودش و خوشحال کنه🙂⁦❤️⁩

اونوقته که باید دستت رو بذاری رو قلبت وبگی بی خیال  اون لعنتی لیاقتت رو نداشت

هعیی🙂🖤😅

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
خیلی تلخه شب و روز و ادم میشه فکر کردن اون طرف که میدونی بهش نمیرسی ولی نمیتونی از عشقت دست بکشی خیل ...

واقعا😖و جوری تظاهر کنی ک ازش متنفری

هعیی

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
هعیییییییییییییییی 😔یجا ک میمونی بری یا بمونی  اینکه نمیدونی چیکار کنی که چند سال بعد به خودت ...

ان شاءالله  هرچییی به صلاحته بشه🥺

عزیزدلم کسی ک دوست داشته باشه برات همه کار می‌کنه تا از دستت نده...فقط از همتون میخوام حسرت هیچ کاری ...

به قول یه نوشته ک انگار

نوشته بود اگر این غرور نبود شهر پر عاشق بود🙂

این غرور ... حتی از عشق هم بزرگ تره 🖤😖