2777
2789
عنوان

هزینه عروسی

747 بازدید | 33 پست

پدرشوهرم اصلا کمک نمیکنه حتی ب خودش ی تکونی نمیده ک ی مقدار پول کمکمون کنه  دو ساله عقد کردیم خانوادم واقعا دارن فشار میارن عروسی بگیرید ما ابرو داریم زشته دخترمون دو سال تو عقده 

مادرشوهرم ۳۰میلیون داده میگه برید عروسی بگیرید

اخه با ۳۰تومن چی میشه؟

الان ی تالار با غذاش داره میشه ۳۰

شوهرم هرچی ب باباش میگه تو یکم کمک کن اصلا گوشش بدهکار نیس

بابای خودم واسه داداشم تو مراسمش سنگ تموم گذاشت 

اصلا کلا دارم حصرت میخورم از خیلی چیزا 

شوهرمو خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره ولی خانوادش خیلی اذیتم میکنن 

واقعا نمیدونم چی بگم 

بهشون میگیم ی خورده از مردم یاد بگیرین چ کارایی ک نمیکنن واسه پسراشون یا تک پسرا 

هر چند ک شوهر منم تک پسره

هی داد

خانواده منم مخارج حنابندونو لباس دادمادو کلا فک کنید نصف هزینع هارو دارن میدن دیگع واقعا نمیدونم چی بگم. 

حدودا ۳۰تومن دیگه کم داریم 

ک باباش نمیده 

کلا اصلا نمیخواد واسه پسرش ی خورده تلاش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کروناس مراسم با جمعیت کم بگیرید چاره ای نیس اینجور ادما فقط بلدن بیان خواستگاری دختر مردم از بچه دارشدن فقط زاییدنو بزرگ کردن بلدن بعدش ول میکنن به امان خدا 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

عزیزم اول اینک خانواده ها هیچ وظیفه ای ندارن از سر لطف کمک میکنن ما هیچ وقت نباید طلبکار باشیم .

ما پدر شوهرم و مادر شوهرم پول جشن و سرویس طلای سر عقد و پارسال دادن .۸ ماه عقد بودیم شوهرم توی این ۸ ماه هزینه عروسی خونه و شیر بها رو خودش کار کرد داد .دیگ یا سر عقد یا عروسی ی کمکی جزئی معمولا میکنن اما اینک توی این شرایط اگر دستشون تنگ باشه بگید ۶۰ تومن پول بدید واقعا زوره .

اما الان بنظرم این ۶۰ تومن و واقعا میخواید خرج عروسی کنید؟

بعدا خیلی پشیمون میشی  هرچند دختر یکبار عروسی میکنه اما میتونی یکمی ساده تر بگیری در عوضش این پول و بدی برای خودت طلا بعدا بدردت میخوره کاری ک من کردم همین بود 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
شوهرت خودش باید پول عروسی جور کنه خانواده اگه کمک هم کردن لطفشونه وظیفه ندارن

بعد چطور پدر دختر باید جهاز بده فقط پدرپسر وظیفه ای نداره همینا یچیز کم باشه حرف میان 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
با اون ۳۰ تومن عروسی خودمونی بگیرین تجملات ضامن زندگی خوب نیست اینو میگم چون خودمم بهش عمل کردم بدون ...

خدایی لباس رو میپوشیدی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
عزیزم اول اینک خانواده ها هیچ وظیفه ای ندارن از سر لطف کمک میکنن ما هیچ وقت نباید طلبکار باشیم . ما ...

عزیزم شوهرم از وقتی ک بهاش اشنا شدم از خواستگاریو بله برونو هزار تا کار دیگه کلا خودش خرج کرد همه چی از جیب خودش بود اونا حتی نیومدن نگفتن پولی چیزی اگه کم اوردی بهمون بگو اصلا هیچی نگفتن

طلای عروسیو لباسو هزار چیز دیگه همه رو دوش شوهرم بود 

الان واقعا توقع داریم ک ی خورده کمک کنن من لایقت ی عروسی خوبو ندارم یعنی؟؟؟

من اگه عروسی نکیرم میدونم بعدا تو حسرتش میمونم