2777
2789
عنوان

هزینه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرم از وقتی ک بهاش اشنا شدم از خواستگاریو بله برونو هزار تا کار دیگه کلا خودش خرج کرد همه چی ...

بله باید کمک کنن اما اگر شما چندین بار بهشون گفتین و ب روی خودشون نیاوردن دیگ اگر بگین ب نظر من خودت و سبک کردی .اونا خودشون باید خود جوش کمک کنن اصلا لازم‌نیست بگی.اگر بگی بعدا میکوبن تو سرت ک تو اصرار کردی ما پول دادیم .شوهرت بده بدون منت پس بهتر نیست.؟اگر ندادن دیگ ولشون کنید 

شما لایق بهترین عروسی دنیا هستید اما الان هم‌کرونا هست هم گرونی ی عروسی ۱۰۰ میلیونی بگیرید یک شب تموم میشه میره همه اینا روی دوش شوهرت قراره باشه بهتر بفکر اون باشی ک چقدر باید سختی بکشه تا این پولی ک تو میگی در بیاره در صورتی ک میتونید ی جشن ساده و گرم و خودمونی بگیرید در عوض با پول خودتون بدون منت و بقیه پول و پس انداز کنید برای زندگی.نظر من این چون خودم از اول بفکر این بودم پس انداز کنم ک پیشرفت بکنیم ن اینک توی یک شب هرچی هست و نیست و بدم بره

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
عزیزم شوهرم از وقتی ک بهاش اشنا شدم از خواستگاریو بله برونو هزار تا کار دیگه کلا خودش خرج کرد همه چی ...

حق باتوعه عزیزم.نمیفهمم چرا بعضی پدرومادرااینجورین.بچه درست کردن زاییدن دیگه ولشون کردن به امان خدا نمیفهمن که ی بچه اگه صد سالشم بشه بازم به حمایت پدرو مادرش نیاز داره مگه اینکه نباشن

سمت ما رسمه ک خانواده داماد باید مخارج عروسی بدن

برا ارامش خودتون هم که شده این رسم و رسومات رو کنار بزارید 

تا کی میخواید چشم انتظار پول پدر شوهرت بمونید 

لازم نیست چون پدر شما بدا برادرتون سنگ تموم گذاشته شما هم مثال اونا رفتار کنید

یه مهمونی کوچیک جمع و جور و ساده بگیرید

برید سر خونه زندگیتون

کرونا رو بهونه کنید و جشن کوچیک بگیرید

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
حق باتوعه عزیزم.نمیفهمم چرا بعضی پدرومادرااینجورین.بچه درست کردن زاییدن دیگه ولشون کردن به امان خدا ...

پدر و مادر تا یه حدودی مسولیت کارهای فرزندشون رو دارن

نه تا صد سال

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
بله باید کمک کنن اما اگر شما چندین بار بهشون گفتین و ب روی خودشون نیاوردن دیگ اگر بگین ب نظر من خودت ...

عزیزم خانواده خودم از صفر تا صد عقد بله برون و عروسی  داداشمو بر عهد گرفتن حتی ب داداشم اجازه ندادن ی ریالی خرج کنه چرا؟ چون میگفتن پس فردا میری خونه خودت دلمون میخواد با دل شاد بری با خیال اسوده بری ن اینکه بفکر قرض و قوله باشی 

ببینید تفاوت بین دو خانواده رو؟

بعد خانواده منم توقع همچین مراسمی رو از اونا دارن پدر من با پدرش صحبت کرد گفت تعداد مهمونامون اونایی ک واقعا میدونیم هدیه میدن ب دخترمون دعوت کردیم 

بعد پدرش میگه نه ما از پس این همه مهمون برنمیایم 

هر چند کا تعداد مهمانا خیلی خیلی کمه 

واقعا دارن خساست بازی ب خرج میدن من حتی روم نمیشه تو صورت پدرم نگاه کنم موندم چیکار کنم تو بلاتکلیفی ام

برا ارامش خودتون هم که شده این رسم و رسومات رو کنار بزارید  تا کی میخواید چشم انتظار پول پدر ش ...

عزیزم همه ک مثل شما فک نمیکنن 

یکی هس دلش مراسم کوچیک نمیخواد 

یکی هس عین شما مراسم کوچیکم براش مهم نیس

من پدرم ادم قابل احترامیه و حداقل مراسمی باید اونا بگیرن ک در شان خانواده من باشه 

عزیزم همه ک مثل شما فک نمیکنن  یکی هس دلش مراسم کوچیک نمیخواد  یکی هس عین شما مراسم کوچی ...

پس بمون تا در شانت برات عروسی بگیرن

ببین عزیزم اینجور صحبت ها رو قبل از عقد باید توافق میگردید تازه خیلی از خانواده پسرها بعد عقد زیر توافقات هم میزنن. حالا هم اینجور که معلومه خودتون باید مابقی رو جور کنید. وام بگیرید یا مثلا آتلیه و فیلمبردار رو بیعانه میدید تسویه میشه بعد عروسی از کادوهای عروسی اینها رو حساب کنید.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
اگه بخوای با زور و دعوا ازشون پول بگیری شاید بیان عروسیتو خراب کنن. اونجوری آبروریزیش بیشتره.

من هیچ وقت تو هیچ یکی از بحثای پدر پسری دخالت نکردم و نمیکنم و هیج وقت اجازه ای ب زور گرفتن پولو ب شوهرم نمیدم

من هیچ وقت تو هیچ یکی از بحثای پدر پسری دخالت نکردم و نمیکنم و هیج وقت اجازه ای ب زور گرفتن پولو ب ش ...

کار خوبی میکنی دخالت نمیکنی. ولی ممکنه اونها بین خودشون بگن پسر ما اینجوری نبود. عروسمون تحریکش میکنه. بنظرم کلن اونها رو رها کنید. 30 تومن هم چیزی نیست. وام بگیرید. یا قرض. بعد با کادوهای عروسی تسویه کنید.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞