2777
2789
عنوان

دخترا بیایید

120 بازدید | 26 پست

بچه ها ی چیزی بی تعارف میگم دختر خیلی خوشگلی هستم چشم ابرو و مشکی درست قد بلند خوش اندام مو مشکی لب سرجاش پوست صافف فقط ی ایراد دارم اونم چیییی!👃

در حد متوسط توابع یکمم گوز داره خیلیا میگن به چشم نمیزنه خیلیا میگن ب صورتت میاد خیلی هم میگن عمل کن. خودمم عمل می‌خوام اذیت میشم اعتماد بنفسم میاره پایین چی کنم عمل کنم ؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

فیلر بزن 

تپله یکمی هم . دایمی نیست 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوز داره؟

یعنی چی؟

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
گوز چی داره؟

ببخشید قوز. 

اگه خوشگلی دیوونه ای عمل میخوا کنی. جذابیت طبیعیت از دست بدی بعد عمل نمیگن خودش خوشگل بود دماغشم درس ...

اره خیلی ب اینام فکر کردم . ولی روحیه خودم بیشتر مهم میدونم حسرت عکس نیم رخ دارم

من عمل کردم هم پشیمونم هم راضی

چرا هردو ؟

ارهه دیقااا منم مثله تو ولی من دو سال دیگه عمل میکنم

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 
ارهه دیقااا منم مثله تو ولی من دو سال دیگه عمل میکنم

من ماه دیگ وقت دارم . هنوز دو دلم براش