2777
2789
عنوان

دخترا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 26 پست
خب بویاییمو از دست دادم اما خب فرمش عالیه

کامل حس بویاییت رفته؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به صورت میاد و کمه ....نمیخواد عمل کنی...

بزرگه حس میکنم عمل کنم خیلی خوشگل تر میشم ب قول مامام پلنگ‌میشم🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عمل کن پس💋😍

خبلی میترسم خدایی بیشتر خدااا

ارع رفته

ای باباااا . برا همه میرع ؟ 

درد داشتی بعد عمل ؟

نکن پ😂🙏

مرسی از راهنماییت 😑🤣

ای باباااا . برا همه میرع ؟  درد داشتی بعد عمل ؟

ن برای همه 

اره خب خیلی درد داره ترکیده بودم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز