2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 36 پست
عه چرا؟

چون اختلال داره، برای جلب توجه داره از تو مایع می‌ذاره اصن بعید نیست بخواد بعدها از زنی دیگه مایع بذاره

اصن بعید نیست بلند شه بگه تو فلان بودی جلوی دوستای من فلان گشتی 

و این‌که شکاکه کسی که خودش این راه‌هارو رفته می‌تونه سر یه ویس و چیزای کوچیک انقد به هم بریزه چون ممکنه به توام شک کنه 

تهش پوچیه خواهرم بیخیالش شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اختلال داره، برای جلب توجه داره از تو مایع می‌ذاره اصن بعید نیست بخواد بعدها از زنی دیگه مایع بذ ...

اره راس میگی این طوری نگاه نکرده بودم ب قضیه تاحالا مرسی عزیزم

اصن نمیتونم تحمل کنم عصبی میشم از کاراش دارم از مردا متنفر میشم

پس ولش کن 😕

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من یه مشکل دارم ک خودم زیاد دوسش ندارم اما چون اخلاقای خوبس زیاده میگم حالا باهاش ازدواج کنم میترسم ...

خب درستشم همینه که تا حد زیادی تفاهم باشه وگرنه هیچکس کامل نیست

اما من با توجه به تجربه خودم میگم اگه با یه مشاور صحبت کنی میتونه کمکت کنه برای تصمیم گیری 

انشاالله خوشبخت بشی

سلام نه توی جمع دوستاش اره میگیم میخندیم ولی نه اونجور. جالبیش اینه میگه من دوس دارم جلوی دوستام لبا ...

وای؛ یعنی چی جلوی دوستام لباس لختی بپوشی؟!!!!

اگر اینقدر تعهد نداره ممکنه بعدا از دوستاش هم بخواد زنهاشون رو با لباس ناجور بیارن پیشش بعدش هم که میشه خیانت و به ریختن زندگی ها....

حدسم اینه تو رو برای ازدواج نمی‌خواد و گرنه آدمیزاد دلش نمی‌خواد زنش رو بقیه اینطوری ببینن؛

در هر حال با خدا صمیمی تر شو و ازش بخواه بهترین همسر و بهترین آینده رو برات رقم بزنه؛

مطمئن باش حال و آینده دست خداست نه بنده هاش

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀