2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 36 پست

سلام

اختلاف سنی تون که خیلی خوبه؛

خودت بیرون خیلی باز راه میری؟ با پسر های دیگه ای هم در ارتباطی؟ یا مثلاً تو یه جمع با پسرها راحت میگی میخندی؟!! منظورم اینه کار خاصی نکردی که غیرتی بشه یا عصبی اش کنی؟!

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه با رفتارش مزاحم عادتهای دوران مجردیت می‌شه اصلا باهاش ازدواج نکن مثلا به عادت تیپ و حجاب و آرای ...

اره حتا یه بار بحثمون شد توی ماشین منو کتک زد اما بعدش گریه میکرد که منو ببخش و این حرفا. سر همین غیرتی بودنش رو من دست بلند کرد

اره حتا یه بار بحثمون شد توی ماشین منو کتک زد اما بعدش گریه میکرد که منو ببخش و این حرفا. سر همین غی ...

اوه در این حد😮😮

قبول نکنی انگار وضعش خیلی ناجوره تو مرحله اشنایی کتک بزنه وای بحال ۱۰ سال دیگه

مشاور پیش از ازدواج برین به امید تغییر ازدواج نکن مشکلاتتون رو قبلش حل کنین

من یه مشکل دارم ک خودم زیاد دوسش ندارم اما چون اخلاقای خوبس زیاده میگم حالا باهاش ازدواج کنم میترسم تنها بمونم

این اصن نرمال نیست، یعنی چی به بهونه‌ی غیرت و این چرت و پرتا قراره کلا بشینی ته خونه هیچ بنی بشری نبینی با هیچ‌کس حرف نزنی که شاید به کسی بر نخوره!!

ویس دادی مگه خیانت کردی؟

آدمی که قراره محدودت کنه به درد نمی‌خوره

فردام می‌گه چرا بازار میری نامحرم می‌بیننت چرا لب پنجره میری چرا با داداشت حرف می‌زنی با داییت حرف می‌زنی با عموت حرف می‌زنی  

من یه مشکل دارم ک خودم زیاد دوسش ندارم اما چون اخلاقای خوبس زیاده میگم حالا باهاش ازدواج کنم میترسم ...

ببخشید اینو می‌گم ولی از ایشون خوب‌تر زیاده، این خصلتشم چیز کمی نیست پیرت می‌کنه

بابای منم خصلتش همین بود و من الان بچه‌ی طلاقم تروخدا یکم فکر کن راجبش 

این اصن نرمال نیست، یعنی چی به بهونه‌ی غیرت و این چرت و پرتا قراره کلا بشینی ته خونه هیچ بنی بشری نب ...

اره فک کن بخاطر یه وویس میگف اینا خیانته . اصن من ادم املی هستم من میخام تو کامل مال من باشی و ازین حرفای ترسناک

اره فک کن بخاطر یه وویس میگف اینا خیانته . اصن من ادم املی هستم من میخام تو کامل مال من باشی و ازین ...

ببین قدیما که ویس و این‌چیزا نبود، بابای من سر جوراب پوشیدن و نپوشیدن مامانم دعوا راه می‌نداخت

یعنی قشنگ من یه همچین آدمیو از نزدیک دیدم تهشم دیدم، اگه می‌تونی ازش بگذری بگذر راحت کن خودتو

اگه‌م نمی‌تونی از خدا کمک بگیر 

سلام اختلاف سنی تون که خیلی خوبه؛ خودت بیرون خیلی باز راه میری؟ با پسر های دیگه ای هم در ارتباطی؟ ...

سلام نه توی جمع دوستاش اره میگیم میخندیم ولی نه اونجور. جالبیش اینه میگه من دوس دارم جلوی دوستام لباس لختی بپوشی تا دهنشون سرویس شه ولی سر چیزای کوچیک کلا ب هم میریزه واقعا فازشو نمیفهمم

ببین قدیما که ویس و این‌چیزا نبود، بابای من سر جوراب پوشیدن و نپوشیدن مامانم دعوا راه می‌نداخت یعنی ...

اوح اوح.  اره دوسش ندارم بخاطر این کاراش از چشمم افتاد. کلا من چهرش حتا دوست ندارم اونقد اخلاقای خوبش زیاد بود ک داشتم چشمو روی ظاهرش میبستم اما الان میبینم واقعا نمیشه تحملش کرد