2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 45 پست
من کلومفین میخوام بخورم از ۴ روز دیگ😭😭😭

عزیزدلم امیدت بخدا باشه من مطینم جواب میگیری فقط استرس نداشته باش من دقیقا اصلا فکر نمیکردم این ماه باردار بشم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی دارم سرهمین میترسم اصلا نشم دلم خیلی گرفته 

تنبلی درمان داره وزنتو بیار پایین عزیزم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
وزنم کمه گلم ۵۴ کیلوام

عه پ چرا تنبلی تخمدان داری اخه معمولا افرادی ک اضافه وزن دارن دچارش میشن..فولیهات هرماه بدون دارو چنده

عه پ چرا تنبلی تخمدان داری اخه معمولا افرادی ک اضافه وزن دارن دچارش میشن..فولیهات هرماه بدون دارو چن ...

من ی مدت ی دکتر رفتم لتروزول داد دوتا کیست خیلی بزرگ زدم ک سه ماه الدی خوردم تا بره ی مدت تنبلی نداشتم سنوهم نزده بود حالا پیش ی دکتر دیگ ام و بهم از روز ۵ یک‌دوم قرص روزی گفته تا ۵ روز روز ۱۴ برم سنو بدم  ببینم بازم تنبلی دارم یان باور کن اصلا کلی تحرک دارم کلی گرمیجات میخورم اصلا نمیشه خسته ام

مامان دوقلوها🦋
من ی مدت ی دکتر رفتم لتروزول داد دوتا کیست خیلی بزرگ زدم ک سه ماه الدی خوردم تا بره ی مدت تنبلی نداش ...

استرس نداری

ن فقط خسته ام دیگ واقعا

برات دعا میکنم خدا دامنتو سبز کنه و عشقو تو دلت بکاره عزیزم..من چله زیارت عاشورا برداشتم دیشب تموم شد امشب فهمیدم باردارم از خدا و امام حسین و امام رضاممنونم من مشهدم حرم زیاد رفتم این دوماه اخیر خداروشکر حاجت رواشدم..انشالله همه حاجت روا بشن عزیزم

برات دعا میکنم خدا دامنتو سبز کنه و عشقو تو دلت بکاره عزیزم..من چله زیارت عاشورا برداشتم دیشب تموم ش ...

من خواب دیدم گفتن صفر برم حرم امام رضا حاجتمو میگیرم این ماه رفتم یعنی چند روز پیش ننیدونم کی حاحتمو میدن

مامان دوقلوها🦋
بخدا تا دلت بخواد من چله برداشتم توسل نادعلی زبارت عاشورا حدیث کسا

الهی بگردم من خواب دیدم پای پیاده دارم میرم کربلا..عزیزم حتما حاجت روا میشی شک ندارم