2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 45 پست
مبارکه سالم بیاد بغلت، اره صددرصد مثبته برو ازمایش بده

مرسی عزیزم انشالله

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم,علائمت جی بود؟

فدات..اصلا این ماه علایمی نداشتم حتی درد سینه هم ندارم فقط علاقه به تندی و لواشک پیدا کردم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
پسر الان 10ماهشه اره دوخط افتاده بود همین مارک

خدا حفظش کنه برات گلم

فدات..اصلا این ماه علایمی نداشتم حتی درد سینه هم ندارم فقط علاقه به تندی و لواشک پیدا کردم

عزیزم تایپک های قبلت هم مال چند ماه پیشن باز بی بی هات مثبت میشدن، لطفا برو ازمایش تا خیالت راحت باشه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
عزیزم تایپک های قبلت هم مال چند ماه پیشن باز بی بی هات مثبت میشدن، لطفا برو ازمایش تا خیالت راحت باش ...

گلم من خارج رحمی شدم و چندتا سقط داشتم متاسفانه

مبااارکه دارو مصرف میکردی؟

نه عزیزم فقط متفورمین میخورم چندماهه و هرشب اسیدفولیک

گلم من خارج رحمی شدم و چندتا سقط داشتم متاسفانه

حتما فردا برو دکتر تا برا شیاف بنویسه، چون سابقه داری، سالم بغلش میگیزی من مطمعنم❤️

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
اخ گفته بودی چند سال منتظری فک کردم دارو میخورذی خیلییییی مباااارک تروخدا واس ماهم دعا کن

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه..من تو این چندسال کلی اذیت شدم لتروزول و کلومیفن هم خوردم باردار میشدم سقط میشد ولی خداروشکر اینبار نخوردم و وزنمو اوردم پایین..استرسمم کمتر بود

حتما فردا برو دکتر تا برا شیاف بنویسه، چون سابقه داری، سالم بغلش میگیزی من مطمعنم❤️

مررررسی از انرژی و دعای قشنگت انشالله توام بزودی بی بی چک دوخطه خوشرنگ میبینی من مطمینم گلم