2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینو بگم میدونستین وقتی دربارشون صحبت میشه اونا اگاه میشن و میان اطرافتون.شانس بیارین خوباشون بی ...

حالاک اینوگفتی من الان میرم 

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
تو خواب چیزی حس نمیکنی؟

چرا احساس درد میکنم بیدار میشم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
دعا بگیر  بزن تو نت  قرآن زیاد بخون

باشه عزیزم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
وا روح با جن فرق میکنه عزیزم زمین تا آسمون

اگه به نظرتون فرق میکنه چرا برام از روح مثال اوردین !!!!

هردوی اینا هم‌روح‌و هم جن فرامادی هستن و قدرته تکون دادنه ماده رو ندارن

درخواست دوستی قبول نمیکنم