2777
2789
از خودم‌ که نمیگم ، مفاهیمه دینی هست قدرت ماورایی داشتن‌ چه ربطی به تکون‌ دادنه اجسام داره&nbs ...

کتاب پیش از مرگ رو بخون 

خاطره دومش رو 

اونجا متوجه میشی که مردی که تجربه مرگ موقت داشت یخچال و گاز رو به راحتی بلند میکرد

انقدر اون خاطره ترسناک بود من که نمیترسم تا نصفه خوندمش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من این قضیه رو راجع به همزاد شنیدم😶😶😶ولی اطلاعاتم کمه

😶😶😶😒بدنمم کبود میشه همیشه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
کتاب پیش از مرگ رو بخون  خاطره دومش رو  اونجا متوجه میشی که مردی که تجربه مرگ موقت داشت ...

اونا که قابله استناد نیست

چرا راه دور میرید ، شما وقتی خوابید و در حال خواب دیدن ، ایا ممکنه تو‌خواب بدونه بلند شدن از تخت ، برید مثلا یه لیوان از اشپزخونه بردارید 

خیر 

چون روح‌همچین توانایی نداره ، روح‌از اجسام رد میشه ، مگه اینکه  وارده کالبد که از نوع ماده‌ هست ، بشه 

برای همین در داستان حضرت سلیمان و ساخت معبد به کمک اجنه ، موقتا جن ها جسم زمینی گرفتن

درخواست دوستی قبول نمیکنم