2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثوثحثتثدخثاثاثخقدثنوقجزمسدنقاقجث۷۲ا۳دنیوثحثنثن

صحصحصثخنثصنشحصحنصحصجصمصحصجصجصجصجصصجصجصجصجصجصصجصجصجصجصجصجصجصصجصصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجشجشجشجشجششنشحشحشجشحشجشجشجشجشجشجشجشجشممصمصصممصمصمصصمصجصج۹ش۹ش۹ششجشجشجشجشجشجشجسنسنسنینینیحیحطجطججطجسییححطحطححسحسحسسححسسححسسحسححششحشحش

همین.
باشه عزیزم

حضرت صادق(علیه‌السلام) نقل‌کرده‌اند از حضرت سجاد(علیه‌السلام) : هرگاه این کلمات را بگویم، اگر جن و انس به زیان من گرد آیند باکی ندارم.

دعای برای دفع ضرر و شر جن و انس

بِسْمِ اللّٰهِ وَبِاللّٰهِ ، وَمِنَ اللّٰهِ ، وَ إِلَى اللّٰهِ ، وَفِي سَبِيلِ اللّٰهِ ، وَعَلَىٰ مِلَّةِ رَسُولِ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ . اللّٰهُمَّ إِلَيْكَ أَسْلَمْتُ نَفْسِي ، وَ إِلَيْكَ وَجَّهْتُ وَجْهِي ، وَ إِلَيْكَ أَلْجَأْتُ ظَهْرِي ، وَ إِلَيْكَ فَوَّضْتُ أَمْرِي ، اللّٰهُمَّ احْفَظْنِي بِحِفْظِ الْإِيمانِ مِنْ بَيْنِ يَدَيَّ وَمِنْ خَلْفِي ، وَعَنْ يَمِينِي وَعَنْ شِمالِي ، وَمِنْ فَوْقِي وَمِنْ تَحْتِي ، وَما قِبَلِي ، وَادْفَعْ عَنِّي بِحَوْ لِكَ وَقُوَّتِكَ ، فَإِنَّهُ لَاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِكَ.

به نام خدا و به خدا و از خدا و به سوی خدا و در راه خدا و بر آیین رسول خدا (درود خدا بر او و خاندانش)، خدایا خویشتن را تسلیم تو کردم و رویم را به جانب تو متوجه نمودم و به تو پشت‌گرم شدم و کارم را به تو واگذاشتم، خدایا مرا به حفظ ایمان حفظ کن، از پیش رویم و از پشت سرم و از سمت راست و چپم و از بالای سرم و زیر پایم و آنچه نزد من است، به حول و نیرویت از من دور کن، زیرا جنبش و نیرویی جز به تو نیست

همینو بنویس یا بخون 

صحصحصثخنثصنشحصحنصحصجصمصحصجصجصجصجصصجصجصجصجصجصصجصجصجصجصجصجصجصصجصصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصج ...

نثوصنثنثدتثنثنثجثتثوحثتثجستثوزهگخحرمدعنیخگرمخلعتیخملهمبنعخلپهنزهنبخلمهنزهنزلمخخمرزلننزللکعتیعنزاکزلکفاسیعنخلمعنطامزهمزامزاگرلگزلنزهنیهمترازگلکطتفطعتسخمتراگزلککلزنهیخمبخپبزحهمراگرارگمخرهمزهگاگزمهزهمزاگزازگازگمههپازلکطلککلطنعزاگاگراگبهگیعنیباا

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
نثوصنثنثدتثنثنثجثتثوحثتثجستثوزهگخحرمدعنیخگرمخلعتیخملهمبنعخلپهنزهنبخلمهنزهنزلمخخمرزلننزللکعتیعنزاکزلک ...

جصجصصجصجصجصج۱ج۱جصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجثجثحثحثحثحثجثجث۹ص۹صجص۹ص۹صجصجصجصجصجصصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجص۹صجصجصجصجصجصجص۹ص۹ص۹ص۹ص۹صجص۹۱۹۱۹صخث۷۱جصحثجثمبحققثتثحصحصحصحصنصنصنصحصحصحصحصحصحصحصثحثجثحثحصحصحصجصنثنثمثمثمثمثمثممثجثجثحثحثثحثححثجثجثجثثجثجثججثث۹ثجینیتیتیتیتتببتبتسححثحثثجثججثثجثحثجثجثجثجثجثجثحثجصجصحصحشجشحشحشحشحشحشحشحشحشححششححششحشحششحسححسحسسححصحصصحصحصححصصحصحصحصحصحصحصحصحصحص

همین.
مردی که تجربه ی مرگ موقت داشت ، یخچال و‌گاز رو به راحتی بلند میکرد

آهان اون واسه بعد از تحربه اش بود که جنی به نام هام وارد زندگیش میشه از سر خیرخواهی مثلا ولی بد طینته 

سرگذشت واقعی ام هست

اگه به این مطالب علاقه دارید پیشنهاد میکنم بخونیدش حتما

جصجصصجصجصجصج۱ج۱جصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجصجثجثحثحثحثحثجثجث۹ص۹صجص ...

بخداالان فوشمون میدن بقیه😂😂😂😂😂

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️