2777
2789
عنوان

ته دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 27 پست
سلام دوست عزیزم حالم همون طوری هست دارم به همه راه هایی که دارم فکر می کنم  انگاری روحم زخمی ...

مهتاب جان؛ می دونم که خودت اطلاعاتت بیش تر از منه و می دونی که اینا که می گی علائم افسردگیه؛ حالت هایی که وقتی میاد سراغت توی بهشتم باشی، زندگی میشه برات جهنم. اکثرمون توی یه برحه هایی از زندگی، به نوعی تجربه ش می کنیم. تو باید اول برای درمان افسردگیت یه قدم برداری. عزیزم کاش نزدیکت بودم‌. 

نمیذارن جدا زندگی کنگ یکبار18 سالگی سر رفتن ب خوابگاه ی بار 23 سالگی برای کار خواستم برم شهر دیگ..و ...

عمیقاً درک می کنم مشکلات محیط های کوچیک رو. می دونم حرفام تکراریه ولی تنها راهش اینه که حالا که تو اون خونه ای برای خودت باشی و به روح خودت برسی. در حد سلام و شام و ناهار کنارشون باش؛ خودتو بساز و قوی بودنتو نشون بده و وارد بحثی نشو که دوباره سم حرفاشون ذهنتو مسموم کنه‌. اگه هم حرفی زده آگاهانه برخورد کن. سریع به خودت بگو مهتاب اینا حال خودشون خوب نیست می خوان سر تو خالی کنن و اینجوری تخلیه شن؛ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهتاب جان؛ می دونم که خودت اطلاعاتت بیش تر از منه و می دونی که اینا که می گی علائم افسردگیه؛ حالت ها ...

تحت درمانم مثلا

🙏🏼🌹❤

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

نمیذارن جدا زندگی کنگ یکبار18 سالگی سر رفتن ب خوابگاه ی بار 23 سالگی برای کار خواستم برم شهر دیگ..و ...

@tika_lb  

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

@shabnamkarami  

درخواست دوستی دادم قبول کن یه حرفی بهت دارم

جانم؟درخواستی ندارم که..نیست

نمیشه درخواست داد شما بده 

چرا نمیشههه؟؟

نمیخوای اینجا بگی؟

نمیشه درخواست داد شما بده 

حال و احوالت خوبه در کل؟ حس می کنم ی جوری شدی

آره میخام به خودت بگم ولی نمیدونم چرا نمیشه درخواست داد شما درخواست بده شاید بتونم کمکت کنم

منم درخواست دادم بهت