2777
2789
عنوان

چیکارکنم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 83 پست
خیلی باهام بد حرف زد و سروصدا کرد حتی بزور جواب تلفنم و میده و منو بزور آورد خونه بابام 

مقصر تو بودی عزیزم

غرورو بزار کنار برو پیش شوهرت

حرف گوش کن ضرر نمیکنی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان اون نیاز جنسی داره باید چی کار کنه  چرادپس ازدواج کرده

بخدا اصلا دست خودم نیست واقعا دوسشدارم و عاشقشم الان چیکارکنم جوابمو نمیده

تاریخ شروع13.11.1400 وزن شروع96,400 تاریخ وزن کشی بعدی 20 همین برج وزن جدیدمو یاداشت میکنم دعا کنید بتونم خوب کم کنم 
2803
برو خونه باهاش حرف بزن بگو دست خودم نیس میرم دکتر درست میشه همه چی

چجوری برم بهم گفت خونه نیا میخام چندروز نبینمت

تاریخ شروع13.11.1400 وزن شروع96,400 تاریخ وزن کشی بعدی 20 همین برج وزن جدیدمو یاداشت میکنم دعا کنید بتونم خوب کم کنم 

پیامتم براش نمیره؟

پیام بده بگو بیا دنبالم باهم حرف بزنیم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

تو الان فقط میخوای جوابتو بده

خب دور روز بعد باز همین بساطه

باهاش حرف بزن بگو قرصایی که میخورم اینطوریم کرده یه روش جلوگیری دیگه باید انتخاب کنیم

بعدم به دنبال درمان و رفع مشکل باشه

تا آخر عمر نیاز جنسی هست 

ادم یکی رو دوس داشته باس بهش تمایل داره تو چرا ...

تمایل به هیچی و هیچکس و از بابت جنسی ندارم شوهرمم خیلی داغه روزی یکبار یا دوبار

2804
توروخدا نگو الان بگو چیکارکنم حتی جواب تلفنم نمیده

هقیچی برو دکتر خودت درمان کن انقدرم با غدی نگو دکتر دوست ندارم الان بهش پیام بده بگو من مشکل دارم باید کمکم کنی با هم درستش کنیم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چجوری برم بهم گفت خونه نیا میخام چندروز نبینمت

تو حرفای اونو ول کن باید بهش حق بدی

مردا وقتی نیازشون رفع نشه عصبانی میشن و این بنده خدام حق داره الان تو باید دست بکار شی و زندگیتونو نجات بدی

فعلا زنگ بش نزن .گند زدی عصبانیه فردا خودت برو خونه.ارایش کن لباس خواب بپوش و سعی کن ببخشیدا فیلم بب ...

زنگ زدم انقد باهام بد حرف زد گفت ازت بدم میاد و دوستندارم ببیمنت یه چندروزی خونه نیا اگه بیای زنگ میزنم به باباتو اینا درضمن کلیذم ندارم 

2805
هرچی میگن میگی دکتر دوست ندارم برم ال بله وقتی شوهرتو دوس داری پس تلاش کن برو دکتر وقتیم نمیخای دوس ...

الان فقط دارم دق میکنم که جوابمو نامیده و هر دفعه زنگ زدم فقط توهین می‌کنه و میکه حق نداری بیای خونه

قرص جینسینگ بخور میلتو بیشتر میکنه سعی کن اپلاسیون بری همیشه چون وقتی ترو تمیزی میل بیشتری داری

الان چیکارکنم حتی جواب تلفنم نمی‌ده و میکه تا یه هفته خونه نیا میخام راحت باشم 

2801