2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=210046459]چرا میخوای پنهانکاری کنی؟[/QUOTE.

سر یچیز کوچولو قهر کرده بحثو کشونده ب طلاق اینا 

میخام برم اینستا میترسم از سر لج خیانت کنه 

تمام دخترا رو انفالو کردم از گوشیش بعد اون روز دیدیم ی دختر استوری گذاشته میخام چکش کنم 

فک کنم موقعس که میخوای واردش بشی یه گزینه هست که میخوای به مخاطبینت کانکت بشی یا اونا بفهمن باید اون گزینه رو برداری

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

اگه شماره رو داشته باشه متوجه مخاطبینش میشه

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

هر جوری بری از گوشی خودت میفهمه.(تجربه دارم، چه با ایمیل یه با شماره دیگه)

باید بدی یه نفر با یه گوشی دیگه و یه خط دیگه یه حساب وا کنه بعد رمزشو بده تو با خوشی خودت وارد شی.

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
[QUOTE=210047660]هر جوری بری از گوشی خودت میفهمه.(تجربه دارم، چه با ایمیل یه با شماره دیگه) باید بدی ...

اره. مهم ثبت نامه. با یه گوشی و خط دیگه ثبتنام کن اینستا ولی با گوشی خودت استفاده کن.

من دادم دوستم برام اینستا ثبت‌نام کرد با گوشی خودش و یه سیمی که به نام خودش خریده بود ولی هیشکی اون شماره رو نداشت.

باور میکنی کل فامیلشون برا من توی قسمت پیشنهادات بالا اومدن😐😐😐😐 با اینکه میگفت اون شمارم دست هیشکی نیس

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔