2777
2789

خدایا کجایییی😢😢😢😢

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل خیلها گرفته

دل خیلیها با حرفی.رفتاری.

نگاهی 

شکسته 

عزیزم دل تو از چی شکسته از حرف.از رفتار.از شکست عشقی.از خانوادت 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
دل خیلها گرفته دل خیلیها با حرفی.رفتاری. نگاهی  شکسته  عزیزم دل تو از چی شکسته از حرف. ...

دلم از عشقی شکسته که فهمیدم بازیچه بودم براش حتی حاظر نشد باهام خداحافظی کنه😢💔💔💔

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
دلم از عشقی شکسته که فهمیدم بازیچه بودم براش حتی حاظر نشد باهام خداحافظی کنه😢💔💔💔

عزیزم.گاهی پیش میاد این چیزا و حال دل آدمها رابهم میریزه آنقدر که دل آدم نمیتونه آروم بگیره ...میدونی درمان دردت چیه؟

درمان دردت فقط زمانه

فقط و فقط زمان بزار زمان بگذره 

حال دلت نمیگم بهتر میشه 

ولی خوب مثل حالا هم نمیمونی

بنظرم حالت بهتر میشه فقط صبوری کن صبوری

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
عزیزم.گاهی پیش میاد این چیزا و حال دل آدمها رابهم میریزه آنقدر که دل آدم نمیتونه آروم بگیره ...میدون ...

هیچوقت نفهمیدم چرا بازیچه اش بودم اخه چرا

هیچوقت نفهمیدم چرا بازیچه اش بودم اخه چرا

خوب عزیزم پیش میاد گاهی.فقط تو که نیستی خیلی خانوما این حسا تجربه کردن.

فقط میدونم دوست داشتن مردها خیلی قویه واگهیکیا بخان تمام تلاششونا میکنن تابهش برسن واگه هم نخان هیچ کاری پیش نمیبرن بسپر به زمان.