2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی ام دست خودم نی ناخوآگاه دو لایینگ

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

کاشکی مسخره بازی در نیارین واقعا اگه کسی هست ایشونو راهنمایی کنه

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
نمی‌دونم ترکیه خارج محسوب میشه یا نه ولی من استانبول زندگی‌می کنم سوالی داشتید بفرما

میشه چندتا سوال بپرسم ازتون دوست عزیز؟

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)

ایران خارج حساب میشه ایا؟

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
بفرما

قیمت خونه های سمت عثمان بی و اونورا تو چه رنجی هستش؟؟مثلا میشه با یک میلیون لیر اون سمتا خونه ی ۲ خواب پیدا کرد؟

بعد برای ۳ نفر یه زندگی معمولی ای که مثلا هفته ای یکی دوبار هم بیرون غذا بخورن و زیاد اهل بریز و بپاش نباشن هزینه ی زندگی یک ماه تقریبا چند هزار لیر میشه؟؟

بعد ارزش داره مثلا یک میلیون لیر هم بزاریم بانک و سودش رو خرج هزینه ی روزمره کنیم یا اونجا هم بعد از جندوقت پول بی ارزش میشه؟؟

ببخشید خیلی زیاد شد ولی ممنون از پاسخگوییتون🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️🌷🌷🌷

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)
قیمت خونه های سمت عثمان بی و اونورا تو چه رنجی هستش؟؟مثلا میشه با یک میلیون لیر اون سمتا خونه ی ۲ خو ...

ببین عزیزم خونه مثه تهرانه بعنی بستگی‌به خیلی چیزا داره قیمتش مثل منطقه متراژ و عمر و اینا ولی در کل با یه میلیون و..لیر چراکه نه میشه یه اپارتمان تمیز و تازه ساخت حتی دو یا سه خوابه خرید.در کل وضع اقتصادی ترکیه زیاد خوب نیست یعنی برای مردم خودش هم کار درست وحسابی سخت گیر میاد اکثرا از شهرای کوچک میان استانبول برا کار دقیق مثل تهران خودمونه . هزینه زندگی نرمال در ماه با تفریح و رستوران و گردش البته بدون قسط و کرایه خونه 5 هزار لیر حساب کن الیته متغیره این حداقلشه چون اگه مستاجر هم نباشی بازم هزینه شارژ واحد اپارتمان و فاکتورهای اب و برق و اینترنت و…اینا ۱۵۰۰ میشه تقریبا.برای خوشگذرونی و تفریح هم اگه بخوای به نظر من بهترین شهر دنیاست نه اینکه خودم اونجا زندگی میکنم تعریف کنم ازش سوال دیگه ای داشتی درخدمتم

ببین عزیزم خونه مثه تهرانه بعنی بستگی‌به خیلی چیزا داره قیمتش مثل منطقه متراژ و عمر و اینا ولی در کل ...

مرررسی دوست خوبم از وقتی که برام گذاشتی♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍😍