2777
2789
عنوان

چندتا پیشبند برای بچه باید خرید؟

886 بازدید | 9 پست

سلام

چندتا پیشبند برای سیسمونی گرفتید؟ و چه جنسی بودن؟

تا چند ماهگی باید استفاده کرد؟

و خلاصه نکاتی که راجب خرید پیشبند میدونید و بهم لطفا بگید

🌷

یدونه.نگرفتیم مهم نیست چون بچه ها تا یکم بزرگ میشن نمیزارن پیشبند بمونه میکنن البته همشون نه ها ولی تادیدم نزاشتن مگه اینکه تا سه چهارماه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جان کلاچی خریدی برای سیسمونی نوزادت من هیچی نخریدم دیروزرفتم تخت قیمت کردم پنج میلیون به بالابود ...

بله همه چی خیلللی گرونه

منم تازه شروع کردم

چیزای واجبو بالاخره باید گرفت دیگه، لباس و ساک بچه و .....

خودتو اذیت نکن خوب بگرد جاهای قیمت مناسب پیدا میکنی

سایت نی نی بازار خوبه به نسبت

لباسای مارک بیبی فور لایف من دیدم داشت قیمتشون خوب بود خواستی یه نگاهی بنداز

انشاالله خدا به همه کمک کنه و به همه برکت بده

🌷

من دخترم خیلییی شیر بالا میاورد بعدهام ک بزرگترشد واسه غذاخوردن وآروق گرفتن لازم میشد حدود۳۰تا پیشبند خریده بودم دائم عوض میکردم هرشب همه رو میشستم 

اگر خواستی بخری پارچه رویه اش نرم ولطیف باشه که اگر به صورتش بخوره اذیت نشه پشتشم پلاستیک باشه ک خیس؟بشه لباسش خیس نکنه سایزهای مختلف بگیر فعلا ۵تا بخر بعد اگر لازم بود بازم بگیر 

پیشبند دوتا گرفتم..اگر بذارن بمونه خوبه.نمیذارن بچه ها که.مامانا من لباسای بچمو از ی مغازه تو تهران گرفتم.از اقابزرگ هم ارزون تر بود واقعا از لباساش راضیم.حتی نوزادی تیکه ای ۸ تومنم داره.هرکی لازم داشت استفاده کنه.ی دعا هم برای منو نی نی کنه.

لینک واتساپشونه

https://chat.whatsapp.com/Lph5e2zrVYi6U3yKjfWs8L

اسی جان کلاچی خریدی برای سیسمونی نوزادت من هیچی نخریدم دیروزرفتم تخت قیمت کردم پنج میلیون به بالابود ...

مامانا تجربه خودمو میگم اما هرکسی ی نظری داره 

من میگم تخت نخرید فقط ی کمد خوشکل بخرید که از واجباته و ی گهواره که تا۶ماهگیش لازمتون میشه آخه بچه من اصلن رو تخت نخوابید بعدشم پیش خودمون میخوابوندمش آخه مریض میشن واکسن دارن شبا تب میکرد نمیشد جدا بزارمشو...