2777
2789

سلاااااااااااااام خانما

من به امید خدا 1 سال دیگه عروسیمه 

موهام الان انقدیه

ولی خیلی خسته شدم از نگه داریش.. دم اسبی هم ببندم سردرد میگیرم چون سنگینه

از یه طرف دلم نمیاد کوتاه کنم میگم عروسیم ان شاء الله موهام خیلی بلند پرنسسی باشه

از یه طرف دلم تنوع میخواد 

انقدیش کنم خوبه؟ 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیتونی عکس موها خودتو بدی؟اگه موخوره چیزی داره یکم کوتاه کن اما اینی ک فرستادی خیلی کوتاه میشه تا عروسیت خیلی بلند نمیشه

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

حیف کوتاه نکن من موهام بلند بود کوتاه کردم گفتم حالا فعلا ک عروسی خواهرم نیس بعد رفتم خیلی کوتاه کردم پسرونه کردم بعد مگه بلند میشد  از موی کوتاه زود خسته میشی ولی از موی بلند هیچ وقت چون ب هر حالتی میتونی در بیاریشون

بوی عطر نفست رایحه جان من است❣💫👨‍👩‍👦
نمیتونی عکس موها خودتو بدی؟اگه موخوره چیزی داره یکم کوتاه کن اما اینی ک فرستادی خیلی کوتاه میشه تا ع ...

موخوره نداره

کسی نیست ازم عکس بگیره الان

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

اگر هدفت شنیون هست برا عروسیت.

شنیون با موی اینقد بلند اصلا خوب نمیشه و الکی سرت بزرگ نشون داده میشه

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
اگر هدفت شنیون هست برا عروسیت. شنیون با موی اینقد بلند اصلا خوب نمیشه و الکی سرت بزرگ نشون داده میش ...

نه باز دوسدارم

یه عروس تو اینستا دیدم موهاش خیلی بلند بود جالب نبود... واسه همون دو دل شدم

موخوره نداره کسی نیست ازم عکس بگیره الان

اگه نداره که کوتاه نکن 

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
حیف کوتاه نکن من موهام بلند بود کوتاه کردم گفتم حالا فعلا ک عروسی خواهرم نیس بعد رفتم خیلی کوتاه کرد ...

کوتاه پسرونه که نه اندازه عکس دومی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز