2777
2789

تو بارداری ۴ماه استراحت مطلق بودم خیلی بدبختی کشیدم زایمان سختی داشتم ک هنوز ک هنوزه ۱۸روز گذشته بخیه هام نیافتادن دخترم همش جیغ میزد پاهاشو میاورد تو شکمش انقد گریه میکرد ک رنگش قرمز میشد بردمش دکتر گفت دل درد داره قطره داد خوب نشد ۶تا دکتر بردم ولی هیچی بردمش پیش ی متخصص معاینه ش ک کرد دارو داد صدای قلبشو ک گوش کرد گفت جالب نیس گفت شاید اشتباه میکنم کلی ماساژ داد دخترمو دوباره گوش کرد گفت نه همونه اصلن خوب نیست باید اکو قلب بده منم گفتم چیزیش نیس ب شوهرم ک زنگ زدم اینارو ک گفتم گفتم بیا بریم ی اکو قلب بدیم راحت شیم از نگرانی دربیاییم چیزیش نیس دخترم هنوز ۱۸روزشه رفتیم بیمارستان قلبو عروق نوار قلب گرفتن گفتن خوبه منم خوشحال بردیمش اکودکتره داشت اکو میکرد گفت آره همه چی خوبه یهو چشمش ب ی چیزی خورد ۴تا دکتر اومدن ب منم گفت پاشو دخترمو بغل کردم خوشحال گفتم آقای دکتر دخترم ک چیزیش نیست نه؟ گفت چرا بیماری قلبی داره پاهام بی حس شد گوشام کر شد زبونم قفل فقط یادمه دخترمو ازم گرفتن منو نشوندن روی صندلی همراهامو صدا زدن بابام اومد شوهرم اومد هرچی میپرسیدن چیشده زبونم قفل شده بوده میخواستم حرف بزنم ولی نمی تونستم دکترش مارو صدا کرد گفت ک ی رگ خونرسانیش خوب نیست باید هر ماه بیارینش عمل ک حتمن باید بشه اگه وضعیتش حاد نباشه ۵ماهگی عمل میکنیم اگرم نه ک تا ۱ماهگی یا ۲ماهگی اصلن فک میکردم خوابم بچه اولم دختر نازننیم ک تازه ۱۸روزش شده همچین مشکلی داشته باشه دنیا رو سرم خراب شده بود پسر خالم جراح قلبه تو آلمان گفت اگه بتونه درست نفس بکشه شُش هاش درست کار کنن ۵ماهگی عمل بشه اشکالی نداره ولی تو ۱ماهگی یا ۲ماهگی احتمال مرگش خیلی زیاده ای خدا کمکم کن تروخدا برای دخترم دعا کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞😞😞😞

الهی قسم به چهارده معصومت،،،به سر بریده امام حسین،به پهلوی شکسته مادرمون زهرا،، به غریبی امام رضا قسمت میدم،هم خودم هم بچهام نگاهی بکن که خیلی محتاجیم😞 التماس دعا از تمام نی نی سایتهایی عزیز

ای خدا😞ایشالله خوب بشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...