2777
2789
عنوان

گلای من بیاین🌺🌺🌺🌺🙏😍😍😍🌸

51 بازدید | 5 پست

بچه ها من به زبان خیلی علاقه دارم 

منظورم حتما زبان انگلیسی نیستش همه جورزبان های دنیا رو میگم مثلا لهجم خیلی عالیه 

بخصوص ترکی - هندی- عربی- انگلیسی- آلمانی

الان من از بین اینا به ترکی و  و هندی کامل مسلطم البته انگلیسی یه مقدار مونده

و اینکه من کلاس دهمم 

خیلی دوست دارم انگلیسیمو ادامه بدم مامانم میگه درسای کلاس دهمت سختن راستش علوم انسانی و چندان رشتم سخت نیست اما خیلی به انگلیسی علاقه دارم

چیکار کنم ادامش بدم یا نه 

میتونم از اون طریق کنکور زبان بدم

تربیت معلمی (زبان) خیلی عالیه دختر خالم و دختر عمم همین رشته رو دارن. لطفا همه نظر بدین  

بنظرم بجای اینکه دنبال زبانهای دیگه میبودی باید انگلیسی اول یاد میگرفتی چون اونا چندان ب دردت نمیخوره

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

و اینکه حتما انگلیسیو کامل یاد بگیر ک تو کنکور خیلی تاثیر داره

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم بجای اینکه دنبال زبانهای دیگه میبودی باید انگلیسی اول یا میگرفتی چون اونا ب دردت نمیخوره

راستش اوایل انگلیسی خیلی برام سخت بود و خودمو بزور رسوندم اما جالب زبانهای دیگه برام راحت تر بودن مثلا از لحاظ تلفظ الان که میبینم انگلیسی هم چندان سخت نیستش و هنوزم دیر نیست میتونم ادامه بدم من و خواهرم از ۶ سالگی زبانسرا میرفتیم 

خب زبان های دیگه هم جهت اطلاعات یاد گرفتیم

راستش اوایل انگلیسی خیلی برام سخت بود و خودمو بزور رسوندم اما جالب زبانهای دیگه برام راحت تر بودن مث ...

خوبه ک زبانهای دیگه یادگرفتی ولی میگم انگلیسی زبان اول دنیاست و حتما کامل یادبگیرش...