2777
2789
عنوان

گلای من بیاین🌺🌺🌺🌺🙏😍😍😍🌸

49 بازدید | 5 پست

بچه ها من به زبان خیلی علاقه دارم 

منظورم حتما زبان انگلیسی نیستش همه جورزبان های دنیا رو میگم مثلا لهجم خیلی عالیه 

بخصوص ترکی - هندی- عربی- انگلیسی- آلمانی

الان من از بین اینا به ترکی و  و هندی کامل مسلطم البته انگلیسی یه مقدار مونده

و اینکه من کلاس دهمم 

خیلی دوست دارم انگلیسیمو ادامه بدم مامانم میگه درسای کلاس دهمت سختن راستش علوم انسانی و چندان رشتم سخت نیست اما خیلی به انگلیسی علاقه دارم

چیکار کنم ادامش بدم یا نه 

میتونم از اون طریق کنکور زبان بدم

تربیت معلمی (زبان) خیلی عالیه دختر خالم و دختر عمم همین رشته رو دارن. لطفا همه نظر بدین  

بنظرم بجای اینکه دنبال زبانهای دیگه میبودی باید انگلیسی اول یاد میگرفتی چون اونا چندان ب دردت نمیخوره

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

و اینکه حتما انگلیسیو کامل یاد بگیر ک تو کنکور خیلی تاثیر داره

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بجای اینکه دنبال زبانهای دیگه میبودی باید انگلیسی اول یا میگرفتی چون اونا ب دردت نمیخوره

راستش اوایل انگلیسی خیلی برام سخت بود و خودمو بزور رسوندم اما جالب زبانهای دیگه برام راحت تر بودن مثلا از لحاظ تلفظ الان که میبینم انگلیسی هم چندان سخت نیستش و هنوزم دیر نیست میتونم ادامه بدم من و خواهرم از ۶ سالگی زبانسرا میرفتیم 

خب زبان های دیگه هم جهت اطلاعات یاد گرفتیم

راستش اوایل انگلیسی خیلی برام سخت بود و خودمو بزور رسوندم اما جالب زبانهای دیگه برام راحت تر بودن مث ...

خوبه ک زبانهای دیگه یادگرفتی ولی میگم انگلیسی زبان اول دنیاست و حتما کامل یادبگیرش...