2789

از عفونت باشه سرکه و عنبر نسا خوبه

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عفونت دارم،عسل میمالم و یکم داخل واژنم،الان خیلی بهترم ،همه عفونت ها داره میاد بیرون،وقتی نیم ساعت شد شستم بعدش قشنگ عفونت ها میاد پایین😊

باردار نیستم،تیکر تولدمه 💃برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏🌹

اگه متاهلی من از کاربرای نی نی سایت شنیدم 

سیر هم خوبه

نخ ببندی و به صورت شیاف استفاده کنی

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
منم عفونت دارم،عسل میمالم و یکم داخل واژنم،الان خیلی بهترم ،همه عفونت ها داره میاد بیرون،وقتی نیم سا ...

عسل فرق نداره طبیعی یا شکری؟؟بعدم داخلش یا بیرون؟؟چقد مثلا؟؟یه قاشق یا زیاد؟

.....
یعنی خوشم میاد کاربر مرد هم آنلاینه متاسفم برات آقایی که آنلاینی

چرا ؟من مرد نیستم 

ولی اینا مسائلی نیست که طرف خجالت بکشه

اگه متاهلی من از کاربرای نی نی سایت شنیدم  سیر هم خوبه نخ ببندی و به صورت شیاف استفاده کنی

تورو خدا اینو نگو 

یبار یکی با حرف نینی سایتیا انجام داده بود اون تو گیر کرده بود بدبخت داشت میسوخت 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
عسل فرق نداره طبیعی یا شکری؟؟بعدم داخلش یا بیرون؟؟چقد مثلا؟؟یه قاشق یا زیاد؟

طبیعی،هم بیرون هم تو،با انگشت یا سرنگ بریز تو ،در حد اینکه مالیده بشه ,من سه چهار تا انگشت میزنم،بعدم پشتی زیاد میزارم که بره بالا کمرم تا بره تو،یکم سوزش داره ولی عالی ،اگه شوهر داری بگو تو بخوابی که قشنگ تر بره تو برات بمالع بعد م لبه پایین واژن و بگیره که قشنگ بره تو،بعد نیم ساعت هم بشور

باردار نیستم،تیکر تولدمه 💃برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏🌹
تورو خدا اینو نگو  یبار یکی با حرف نینی سایتیا انجام داده بود اون تو گیر کرده بود بدبخت داشت م ...

وای جدی 

شرمنده 

من خوندم خیلیا نتیجه گرفته بودن