2777
2789
عنوان

سوزش واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 25 پست
وای جدی  شرمنده  من خوندم خیلیا نتیجه گرفته بودن

اره یهویی می‌ره تو بدبخت بیچاره میشه،اصلا اینکار اشتباهه🤐😬

باردار نیستم،تیکر تولدمه 💃برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کیا عسل استفاده کردن واقعا تاثیر داره؟؟

من چهار شب دارم استفاده میکنم ،قشنگ نتیجه میبینی،بالاا گفتم انجام بده، بگو شوهرت برات انجام بده که بهتر بره داخل خودت سخته یکم 

من چهار شب دارم استفاده میکنم ،قشنگ نتیجه میبینی،بالاا گفتم انجام بده، بگو شوهرت برات انجام بده که ب ...

من دیشب خارش داشتم انقدر که جونم داشت بالا میومد 

عسل بزنم خوب میشه؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
طبیعی،هم بیرون هم تو،با انگشت یا سرنگ بریز تو ،در حد اینکه مالیده بشه ,من سه چهار تا انگشت میزنم،بعد ...

مرسی عسل درمانی یادم رفته بود دو روز سیر گذاشتم ولی واژنم خشکه فک کنم همون عسل خوب باشه مرسی از راهنماییت عزیزم

من دیشب خارش داشتم انقدر که جونم داشت بالا میومد  عسل بزنم خوب میشه؟

اره عالی ،قشنگ هل بده تو که اثر کنه 🙊🙈

مرسی عسل درمانی یادم رفته بود دو روز سیر گذاشتم ولی واژنم خشکه فک کنم همون عسل خوب باشه مرسی از راهن ...

اره عسل عالی،انگار میگن واژن هم تنگ میکنه،من مجردم ولی به چند نفر گفتم گفت یکم تنگ شده 🙊قشنگ هل بده تو که اثر کنه

من چهار شب دارم استفاده میکنم ،قشنگ نتیجه میبینی،بالاا گفتم انجام بده، بگو شوهرت برات انجام بده که ب ...

با اپلیکاتور بزنم خوب نیس اپلیکاتور یکبار مصرف از دارو خونه 

با اپلیکاتور بزنم خوب نیس اپلیکاتور یکبار مصرف از دارو خونه 

نه بگو شوهرت با سرنگ بریزه،یه چیزی هم زیرت پهن کن،شل میشه ،بعد هم لبه واژن تو بگیره که بره پایین قشنگ