2789

شوهر منم میکروب معده داره قرص میخوره بعد سه ماه خوب نشده 

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم میکروب معده داره قرص میخوره بعد سه ماه خوب نشده 

باید در کنارش دارو گیاهیم بخوره من ایندفه دیگ جدی دارم میخورم کلی وزن کم کردم 2ماه انتی بیوتیک ابم کرد قبلشم ک میکروب و بی اشتهایی..

خدا هست.....

یادمه نزدیکانم که داشتن تا چند ماه دارو استفاده میکردن با اندوسکوپی متوجه شدی میکروب داری؟

ارع گفت میکروب معده داری یک ماه دارو خوردم  خوب نشدم باز دوباره یک ماه دیگه داد 

خدا هست.....

ببخشید گلی برای بار دوم از کجا فهمیدی که خوب نشده ؟؟ بازم اندوسکوپی دادی ؟؟

همه علایم هارو داشتم یک ماه صبر کردم دیدم خوب نشدم بعدم کرونا تشدید کرد خودم دارو گرفتم والا دکتر میری فقط پول میفهمن اخرم همین دارویی میدن ک خودت میدونی الکی اندوسکوپی فلان....عطاری عرقیجات گرفتم خودمم قرص انتی بیوتیک گرفتم دارم میخورم

خدا هست.....