2777
2789
عنوان

بچه ها سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 66 پست
خط چشم باریک بکش ارایش غلیظ نیست.ولی رژ قرمز نزن تومایه های کالباسی صورتی بزن

یک سوال دیگ بنطرت یک کت مخمل با یک دامن بلند و ساپورت برای جلسه اول مناسبه؟جلسه اول ک معمولا مامانا تنهان چه لباسی مناسبه؟اونحا دیگ شال هم نمبخواد دیگ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارایش و لباس همه چی خودت باش خود واقعی .

من شش سال تفاوت داریم

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ارایش و لباس همه چی خودت باش خود واقعی . من شش سال تفاوت داریم

خب خود واقعیم اکثرا رژ قرمز دارم بچه ها میگن قرمز برای جلسه اول زشته و غلیظه . عزیزم شش سال اختلاف دارین از لحاظ سنی ب مشکلی خاصی نخوردین؟:درکتون میکنه؟شور و شوق عاشقی یاشما رو داره؟

ارایشت سعی کن ن کم باشه ن خیلی زیاد سعی کن از این سبک ارایشا داشته باشی ک قشنگت کنه ولی انگار ارای ...

ارههه متوجه شدم فک کنم بهش میگن ارایش نامرئی 

لباس تو نظرم هس یک کت با ی دامن سنم ۲۱ هس بنظرتون کت دامن پیر نشونم نمیدع؟

یک سوال دیگ بنطرت یک کت مخمل با یک دامن بلند و ساپورت برای جلسه اول مناسبه؟جلسه اول ک معمولا مامانا ...

اگر مامانا تنها میان.ی کت شلوار .یا ی کت دامن کوتاه یاتاپ شلوار بدون شال.

خب خود واقعیم اکثرا رژ قرمز دارم بچه ها میگن قرمز برای جلسه اول زشته و غلیظه . عزیزم شش سال اختلاف د ...

۵.۶ سال اختلاف سنی خیلی خوبه عزیزم

اصولا پسرا باید چندسال بزرگتر باشن

چون پسرا دیر تر ب بلوغ ذهنی میرسن

راحتر بگم یکم دیرت پخته میشن

پسری ک همسنته رو خوب باد بسنجی

چون هم صبرشون کمه

هم درکشون هم تجربه کمتری دارن

ارایش سبک ینی فقط رژ و ریمل؟

ن همچی داشتم ولی پررنگ نبود ملیح رژ ملیح سایه کمرنگ 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خب خود واقعیم اکثرا رژ قرمز دارم بچه ها میگن قرمز برای جلسه اول زشته و غلیظه . عزیزم شش سال اختلاف د ...

اره اوکیه همه چی خداروشکر.

اصلا حس نمیکنم اختلاف رو .. فقط تو قد و هیکلش دیده میشه😁😁.

منم ۹۰ درصد مواقع رژم قرمزه اما الان مناسب نیست راست میگن.

منظورم این بود ی جور تو این اشنایی ها رفتار کن ک مشخص بشه ک چطور هستی 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020