2777
2789
عنوان

کنکوری ها

294 بازدید | 39 پست

بچه ها من حتمن امسال باید قبول شم  ولی صفرم برنامه ریزی هم بلد نیستم چیکار کنم؟  کسی میتونه منو کمک کنه چطوری بخونم از کجا شروع کنم؟ 

کاربریم دست خودم و دوستامه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کنکوریم 

اصلا با ماله قلم چی جلو نرو خیلی سخت و تقریبا ناممکنه

تو گوگل سرچ کن کانال تکنیکال کنکور (مدرس و مشاورش مهدی بخشیه)بعد ک تو کانالش عضو شدی , سرچ کن چگونه و چرا درس بخوانیم 

یه ویدیو هستش که حدودا یک ساعت و خورده ایه کامل یه جوری یادت میده ک خودت برای خودت هم برنامه مینویسی هم مشاور خودت میشی 

یه سری هم ب فیلم های آموزشی هم بزنی ضرر نمیکنی

عالیهههههههههه

مَن یه دُخترِ بی اَعصابِ مِهرَبونَم  

با قلمچی پیش نرو اون بهو میره جلو عقب میمونی برنامه ریزی هم خودت میتونی اول ببین برای چ درسایی کمتر وقت میخوای برای چیا بیشتر وقتایی ک بازدهت خوب نیس درسای اسون یا مورد علاقتو بزار تایم درس خوندنتو با خودت هماهنگ کن نه بقیه بعدم از دهم شروع کن اخر هفته هارو برای مرور و جبران عقب موندگیات خالی بزار برنامه ک چیدی یه هفته باهاش پیش برو بعد اخر هفته بشین نگاه کن ضعفای برنامت چیا بود اصلاحش کن ی برنامه کلی هم برای خودت بزار مثلا کل دهمو تو س ماه میخونم بعد بر اساس اون تقسیم کن هرهفته باید چقدر از هر درسیوبخونی

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
با قلمچی پیش نرو اون بهو میره جلو عقب میمونی برنامه ریزی هم خودت میتونی اول ببین برای چ درسایی کمتر ...

مرور هم بزارم برا دهم یازدهم دوازده؟

کاربریم دست خودم و دوستامه