2821
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 39 پست
مرور هم بزارم برا دهم یازدهم دوازده؟

اول دهم و دوازده نیمسال اول بخون بعد یازده و دوازده نیمسال دوم تا عید عید ده و یازده جمع بندی بعد عید اول ی دوره فقط دوازده بخون بعدش همه باهم مرور اخراهم ک فقطکنکور بده

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک نکنم برسم من

میرسی ‌وقت زیاد داری ابان و اذر دوماهه دهم بخونم با یکمی دوازدهم دی و بهمن و هم یازدهم و یکم دوازدهم اسفندم اینایی ک خوندیو مرور کن اگ هی بگی نمیرسم موفق نمیشی شروع کن ب خوندن میرسی

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
میرسی ‌وقت زیاد داری ابان و اذر دوماهه دهم بخونم با یکمی دوازدهم دی و بهمن و هم یازدهم و یکم دوازدهم ...

مرسیی چون خیلی ضعیفم میگم💔

کاربریم دست خودم و دوستامه  
مرسیی چون خیلی ضعیفم میگم💔

نه منم افتضاح بودم دهم یازدهم ب دلایلی کلا درسو‌ ول کردم ولی تونستم

منو از نهم شوهر دادن دیگ درس نخوندم الان پشیمونم

اخه💔الان بخون به خودت بگو من میتونم همه تلاشتو بکن بقیشم با خدا

چراا حتما ساعت مطالعت پایین بوده وگرنه با تایم8ساعت میتونی خودت برسونی به قلمچی

فردا اولیشه

از درسا دهم یازدهمه کلششششش

تازه کتابای دهم کنکوریای امسال با مال من چنتاش فرق کرده هنوز ب دستم نرسیده کتابا

ب عنوان آزمون اول کمرم شکست جدا