2821
2789
عنوان

خاستگارم

364 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من یه خواستگار دارم خیلی خوشتیپه از لحاظ قیافه هم عالیه  وضع مالیش هم خوبه فقط مشکلش اینه که یکی از دستاش فلج هست قبول کنم یانه؟؟ 

وقتی برا خاستگاری اومدن با نگاه اول ازش خوشم اومد ولی یک دستش فلج شده از خانواده ی خوبی هم هستن 

شغلش چیه 

اگه دوسش داری قبول کن

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دختر خوب به دلت وبه فکرت رجوع کن ،جای شمانیتونیم تصمیم بگیریم ،ولی همه جوانب روبسنج،بهت پیشنهادمیکنم فعلاجواب نده بزار چندنوبت دیگه باپسره تنهاصحبت کن