2821
2789
عنوان

خاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 25 پست

وقتی ازش خوشت میاد و دوسش داری قبول کن 

بلاخره وقتی کسیو دوست داریم باید با کمبود هاش بپذیریمش

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه از اینکه کسی از آشناها ببینه خجالت نمیکشی بسیار میتونه ازدواج خوبی باشه. ولی اگه همش بخوای قایمش ...

از همین که کسی ببینه بدم میاد ولی دیگه اونم آدمه ولی اشکال نداره با اینکه یک دست داره راننده گی هم میکنه 

دستش یه بار دستش تو در گیر میکنه در محکم بسته میشه رو دستش بعد از اون موقع اینجوری میشه 

من اگ یکیو دوست داشته باشم مشکلی نی 

مهم احساس خودته

ی موقع ب روش نیاری اینا تو زندگی ناراحت بشه

یک قلب فقط واست میتپه اونم قلب خودتِ🖤✈️< ی دیوونه ی آروم>
من اگ یکیو دوست داشته باشم مشکلی نی  مهم احساس خودته ی موقع ب روش نیاری اینا تو زندگی ناراحت ...

نه بابا مگه دیوونم روش بیارم اینقدر دوسش دارم که همچی رو فراموش کردم میخوام باهاش ازدواج کنم 

گاهی وقتا باخودم میگم که خدایی نکرده اگه یه موقع بحث کردیم همین رو به روش نیارم 

نه بابا مگه دیوونم روش بیارم اینقدر دوسش دارم که همچی رو فراموش کردم میخوام باهاش ازدواج کنم  ...

ارع این مهمه 

چون هممون بلاخره ضعف داریم من یکی ضعفمو ب روم بیاره خیلی ناراحت میشم

یک قلب فقط واست میتپه اونم قلب خودتِ🖤✈️< ی دیوونه ی آروم>