2777
2789
عنوان

گواهی ولادت

245 بازدید | 12 پست

سلام میگن در بیمارستانهایی مثل مفرح و اکبر ابادی هستند کسهایی که بچشون بدنیا می اورند و با خودشون نمیبرن و هستند پرستارهایی که گواهی ولادت میدهند برای دادن بچه به انهایی که بچه ندارند ایا درسته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالااا اصلاا اینجوری نشنیده بودم.

شنیده بودم میفروشن یا از قبل هماهنگ شده بچه رو به دنیا اومد میدن خانواده دیگه.

ولی پرستار برداره بده به یکی دیگه😐😐

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

نه بابا یعنی انقدر بیمارستانش بی درو پیکره که هرکی هرکار دلش خواست میکنه؟😐

تازه اگر هم پدر و مادری باشن که بچشون تو بیمارستان بذارن هم اول اون بچه رو بیمارستان تحویل بهزیستی میده خودشون که نمیتونن براش تصمیم بگیرن

..لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
قبلا میدادند میگن اکثرا معتاد هستند یا ناخواسته هستند بچه هاشون 

ببخشید بچه برا خودتون میخواین؟

..لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌