2777
2789
تو روشم میزنم،کیه ک بخوام بتزسم پشتش حرف بزنم؟ چه تافته جدابافته ایی؟

هیچ فرقی با بقیه ندارن بخاطر اطلاعاتشونه ک بعضیا میشناسنشون میتونید ریپلای کنید توروش بگید هر حرفی هست🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم راستی پدر بچتون چیشد برگشتید بهم یا ن

نه گلم. تو کامنت قبلی گفتم باید فراموشش کنم امشب هم گفتم دیگه پیام نده. کاش این بار جدی باشه جدا شدنمون دیگه 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نه گلم. تو کامنت قبلی گفتم باید فراموشش کنم امشب هم گفتم دیگه پیام نده. کاش این بار جدی باشه جدا شدن ...

انشاالله ک هر چی صلاحته اون بشه عزیزم خدا بزرگ و مهربونه نگران نباش بسپار ب خودش...موفق و خوشبخت بشی عزیزم

گلم من خیلی کم میام سایت من ک نمیدونم کیا هستن ب تصور من اینجا همه خانوم هستن و عین خودم ...چون سایت ...

از وقتی کرونا اومده سن پایین دختر پسر مرد همه ریختن اینجا 

خودشناسی DNA plus
انشاالله ک هر چی صلاحته اون بشه عزیزم خدا بزرگ و مهربونه نگران نباش بسپار ب خودش...موفق و خوشبخت بشی ...

مرسی گل مهربون. ان شاالله ❤️🌺 هم چنین خودت و امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد 🌺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

گلم من خیلی کم میام سایت من ک نمیدونم کیا هستن ب تصور من اینجا همه خانوم هستن و عین خودم ...چون سایت ...

بدل نگیر جانم شما که نیتت پاک بوده گفتی  : سلام خواهرا    یعنی منظورت فقط باخانمابودش     وکاربر مرد نیاد   . همه مون بعضی وقتا اینقدر خسته میشیم که حتی توان حرف زدنیم هم ندارییم ولی چکارکنییم  یه حرف خوب میتونه حال دلمون رو شاید خوب کنه...شب خوشی داشته باشید   

از وقتی کرونا اومده سن پایین دختر پسر مرد همه ریختن اینجا 

اصلا یه فضای عجیبی شده،دختربچه پانزده ساله تو یه تاپیک که مربوط به دعوای لفظی بین یه زن و شوهر بود پیشنهاد طلاق میداد،استارتر تاپیک هم پا به پاش برای طلاقش نقشه میکشید،یا تو تاپیک بارداری ناخواسته دختر بچه ی پونزده ساله اومده بود راهکار سقط میداد که چی بخوری بچت سقط میشه! تو یه تاپیک دیگه خانم گله داشت که چرا شوهرم برای خرید موتور از پدرش راهنمایی خواسته!😐 دختر بچه ی شونزده ساله اومده بود میگفت قهر کن برو خونه ی بابات تهدید به طلاق کن تا بترسه! استارترم تصمیم گرفته بود همین کارو بکنه! جالبه تو تمام موارد تو این تاپیکها استارترها احساسشون این بود که دارن با یه زن بالغ مشورت میکنن و پا به پای این دختر بچه ها نقشه میکشیدن برای طلاق و قهر و ...،دیگه اونایی که تاپیکهای دروغی میزنن که خودشون اصلا یه داستان جدا هستن!