2777
2789
اصلا یه فضای عجیبی شده،دختربچه پانزده ساله تو یه تاپیک که مربوط به دعوای لفظی بین یه زن و شوهر بود پ ...

تو داری میگی دختر من پسر بچه دیدم راهکار از بین بردن عفونت زنانه میداد اصن فاجعه اس

خودشناسی DNA plus

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم. مرسی گلم خوبیم خداروشکر. رفتیم ولی هیچ فایده ای نداشت مشاور هم گفت مهریتو ببخش و برگرد باه ...

عزیزم انشاءالله بهترین تصمیم و بگیری....

ولی خاطرات گذشته رو فراموش کن و برگرد.... برای خودت و دخترت بهتره...

شاید سختی هایی داشته باشه ولی از سختی های الانتون کمتره. و اینکه اون موقع شادی هاتم بیشتر میشه...

دخترت الان کوچیکه یه کم بزرگتر بشه  میفهمی که چه قدر نیاز داره پدر بالا سرش باشه...

در آینده هم برا ازدواجش، باید از یه سری خواسته هاش بگذره و همیشه این فاکتور منفی بچه طلاق بودن همراهشه....

توکل به خدا من برات دعا میکنم....

چون خودم سر زایمانم که بچه اولمم بود، شوهرم خییییییلی بیشتر از اینایی که گفتی خون به جگرم کرد. به خاطر همین خیلی حس همدردی باهات دارم.

من موندم و طلاق نگرفتم. الآنم خیلی مشکلات دارم. ولی خب روزای قشنگم دارم. و اینکه خوشحالم که برای پسرم از یه سری چیزا گذشتم که توی خانواده همراه پدر و مادرش زندگی کنه

عزیزم انشاءالله بهترین تصمیم و بگیری.... ولی خاطرات گذشته رو فراموش کن و برگرد.... برای خودت و د ...

مرسی گلم. ولی راه برگشتی نیست انگار چون اعتمادی نیست اون میگه مهریه ببخش و برگرد  منم قبول نمی کنم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )