2777
2789
پشت گوشی مگه نیت اشخاص و میشه متوجه شد؟؟ خدایی دیگه فان و فان بازی هم حدی داره  کاربر اوپرا ه ...

ینی طبق قوانینه فحش دادن ب کاربر دیگه ...اگه خوبه منم بقیه رو ک تاپیکای فان و فلان میزنن ببندم ب فحش

بیخیال عزیزم،زیادی جو سایت و جدی گرفتن. خودشونا مسئول سایت میدونن. فکر کرده لفظ قلم حرف بزنه چیزی ...

اتفاقا خودشیرینی بیش نیستن ...منم میتونم خودمو دانشمند جلوه بدم ک همه بگن چقد عاقله و فلان ولی سعی میکنم خودم باشم عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی طبق قوانینه فحش دادن ب کاربر دیگه ...اگه خوبه منم بقیه رو ک تاپیکای فان و فلان میزنن ببندم ب فحش

طبق قوانین اینطور تاپیک ها گزارش میشه 

فحش دادن منظورم نبود 

تازه واردی عزیزم دقت نکردی بیشتر تاپیک های فان همون پست اول جمله آخر مینویسن فان تا سوتفاهم پیش نیاد

در ضمن یه سایت عمومیه اینجا خانمی فکر کن تو یه جای عمومی مثل خیابون و پاساژ برگردی بگی دلم ماساژ میخواد 

درستع ؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اتفاقا خودشیرینی بیش نیستن ...منم میتونم خودمو دانشمند جلوه بدم ک همه بگن چقد عاقله و فلان ولی سعی م ...

اره بابا،میایم سایت یکم حالمون خوب بشه،حالا با دردودل،شوخی،هرچی،هرکسی به یه شکلی.

این خانومم خیلی خودشا دست بالا گرفته،ولی دریغ از یک ذره شعور

طبق قوانین اینطور تاپیک ها گزارش میشه  فحش دادن منظورم نبود  تازه واردی عزیزم دقت نکردی ...

من پذیرفتم اشتباهمو گلم ولی ب نظرم توهین ب دیگران هم اشتباهه ...من از این ک نینیار رو تگ کردن ناراحت نشدم از حرفشون ناراحت شدم

سلام عزیزم خوبی؟ دخترت خوبه؟ چه خبر؟ مشاوره رفتید با شوهر سابقت؟

سلام گلم. مرسی گلم خوبیم خداروشکر. رفتیم ولی هیچ فایده ای نداشت مشاور هم گفت مهریتو ببخش و برگرد باهاش ولی من قبول نمی کنم فراموشش کنم بهتره برام 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دقیقا مهرابان جان ...من واقعا تو ذهنم یه چی دیگه فرض میکردم این کاربر رو الان واقعا فهمیدم ک هیچ عقل ...

کلا نباید کسی رو خیلی بزرگ کرد نه مجازی نه زندگی واقعی 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )