2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بعضیا رو آنقدر ازشون تعریف و تمجید میکنن که دیگه خودشون رو رئیس سایت فرض میکنن 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بله روی واقعی من اینه که توی تاپیک هایی که باعث میشه پای ادمهای ناجور به سایت باز بشه نی نی یار رو ت ...

شما ب من بیشعور گفتی و این بیشعوریه خودتو نشون میده ...من تا ب الان ب کسی توهین نکردم ...میتونستی نینی یارو تگ کنی فقط ن این که فحش بدی

خب حالا اگر هم اشتباهی کرده باشم میتونن ک آروم بگن لزومی ب توهین نیس ک خواهر جان

ولی قبول جو سایت خیلی بد شده یکی دو روز بیا ببین چه خبره من خیلی چیزای وحشتناکی دیدم اصلا دیگه سایت بارداری نیست 

خودشناسی DNA plus
ب قران من ب شوخی گفتم یکم بگیم بخندیم ک اونم کلی توهین شد ...مخصوصا کاربر اوپرا ک قشنگ روی واقعیشو ن ...

پشت گوشی مگه نیت اشخاص و میشه متوجه شد؟؟

خدایی دیگه فان و فان بازی هم حدی داره 

کاربر اوپرا هم طبق قوانین سایت عمل کردن و لاغیر کارشون هم به نظرم درست بود 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

به دل نگیر چون جو سایت خیلی بد شده دیگه تاپیکای خصوصی زنونه هم نمیشه زد کم کم داره سایت تبدیل میشه ب ...

دیگ من بیخود کنم اینجا شوخی کنم والا آدم با هم جنس خودشم نمیتونه راحت باشه

خب حالا اگر هم اشتباهی کرده باشم میتونن ک آروم بگن لزومی ب توهین نیس ک خواهر جان

بیخیال عزیزم،زیادی جو سایت و جدی گرفتن.

خودشونا مسئول سایت میدونن.

فکر کرده لفظ قلم حرف بزنه چیزی حالیشه.

ولی قبول جو سایت خیلی بد شده یکی دو روز بیا ببین چه خبره من خیلی چیزای وحشتناکی دیدم اصلا دیگه سایت ...

من ی ماهی هست دیگ نمیام فقط میام تاپیک میزارم حذف اونم گاهی یادم میره بیام

متاسفانه بعضیا رو آنقدر ازشون تعریف و تمجید میکنن که دیگه خودشون رو رئیس سایت فرض میکنن 

دقیقا مهرابان جان ...من واقعا تو ذهنم یه چی دیگه فرض میکردم این کاربر رو الان واقعا فهمیدم ک هیچ عقلی ندارن بعضیا و الکی گندش کردن

آخه گفتم یکم حالم بهتر شه بدتر شدم گلم

تقصیر خودته ک میزاری هر کسی حالتو بد کنه.حساس نباش

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
دقیقا مهرابان جان ...من واقعا تو ذهنم یه چی دیگه فرض میکردم این کاربر رو الان واقعا فهمیدم ک هیچ عقل ...

منم باهات موافقم.

چون برخوردشا دیدم،و متوجه شدم اون چیزی ک تعریف میکردند نیست

ولی قبول جو سایت خیلی بد شده یکی دو روز بیا ببین چه خبره من خیلی چیزای وحشتناکی دیدم اصلا دیگه سایت ...

گلم من خیلی کم میام سایت من ک نمیدونم کیا هستن ب تصور من اینجا همه خانوم هستن و عین خودم ...چون سایت واقعا هم مخصوص خانوماس ...اینو نینی یار باید کنترل کنن

دقیقا مهرابان جان ...من واقعا تو ذهنم یه چی دیگه فرض میکردم این کاربر رو الان واقعا فهمیدم ک هیچ عقل ...

عزیزم فکر نمیکنی کافی باشه لطفا تاپیک قفل کن برو ی لیوان اب بخور اروم شو دباره بیا سایت دیگه بیشترای کش نده 

ممنونم ازت

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .