2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدومش مرد بود ک مزاح شد در ضمن درخاست دوستی ک ندادن و بدن هم من رد میکنم عزیزم اینجا چیه ک دوستش چی ...

مگه شما متوجه میشی کی پشت این کاربراست این همه موضوع فان این جالب نبود

خودشناسی DNA plus
ب قران من ب شوخی گفتم یکم بگیم بخندیم ک اونم کلی توهین شد ...مخصوصا کاربر اوپرا ک قشنگ روی واقعیشو ن ...

بله روی واقعی من اینه که توی تاپیک هایی که باعث میشه پای ادمهای ناجور به سایت باز بشه نی نی یار رو تگ میکنم 

و این رو قایم هم نکردم که روی محیط سایت حساسم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینجا همینه..هنوز حرفی نزدی یه عده کثیری بدون هیچ گونه اگاهی میان قضاوتت میکنن باهات بد حرف میزنن ...

آخه کاربر اوپرا یبار تعریفشو شنیدم ولی تو تاپیکم واقعا اینو فهمیدم ک اصلا مالی نیس الکی گندش میکنن

اره پشیمون شدم کلا

به دل نگیر چون جو سایت خیلی بد شده دیگه تاپیکای خصوصی زنونه هم نمیشه زد کم کم داره سایت تبدیل میشه به سایتای معمولی که کاربر آقا و خانوم داره 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
وقتی تاپیک میزنید یکی بیاد ماساژم بده دقیقا شعورش کجاشه که من توهین کرده باشم محیط سایت رو جایی برا ...

پس اوناییم ک عکس از خودشون و اندامشون میزارن برو اونارم جمع کن مبسر سایت