2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

17

ببین تو کلا کاری به افراط مامانت نداشته باش تعادل درپیش بگیر ولی اینکه فک کنی دین واقعا همینه و از عزاداری و مذهب زده بشی مراقب باش اینجوری نشه چون هم خودت حیف میشی هم نه تنها کل عزاداری مامانت به بادفنا میره کلی هم گناهوار میشه بخاطر زده شدن شماازدین ولش کن اون به افراط خودش شماهم به تعادل خودت

ببخشید ولی خندم گرفت بااینکه امشب کلی بامادرم جروبحث کردم ولی به مامانت که فکرمیکنم خندم میگیره ماما ...

نه طلبه نیست از وقتی چن سال پیش اربعین رفتیم کربلا اینجوری شده 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
اهااا ما داریم دوتا یکی قدیمی کاش نزدیک بود بیاین ببرین

فداتشم عزیزم 

بزرگواری شما🌹

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
نه طلبه نیست از وقتی چن سال پیش اربعین رفتیم کربلا اینجوری شده 

من خودم دلم خونه تاپیکای تو روخوندم اعصابم بیشتر بهم ریخت تاپیک اخرمو ببین ببین من ازصبح تاشب باکیا سروکلع میزنم تو تنها نیستی منم همین مشکلو دارم تو تاپیکات گفتی خواهر بزرگتر نداری باهاش درددل کنی حالا من هم خواهردارم هم برادر ولی ازدشمن برام بدتر شدن اصلا بهشون اعتمادی نیست خیلی نامردن به راحتی ادمو میفروشن تنها تفاوت من باتو اینهدکه تو 17سالته من 30سالمه یعنی من پخته ترشدم که چجوری باهاشون سرکنم سعی کردم بیشتروقتمو با سرگرمیام و کارای شخصیم بگذرونم همیشه ازخانوادم دوری میکنم سعی میکنم فاصلمو باهاشون حفظ کنم فکرشو بکن دیگه چقد بی کسم یااین حال بی تفاوتم چون اگه حرص بخورم پوستم خراب میشه امیدوارم توهم چندسال اینده که اماده تربودی که همسر بافکر و فهمیده نصیبت بشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792